duminică, 4 decembrie 2011

70 de pistoale Glock spre (ne)liniştea ploieştenilor

70 de pistoale Glock spre (ne)liniştea ploieştenilor


Aşa cum scrie Adevărul.ro aicihttp://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/200-000_de_lei_pentru_inarmarea_agentilor_Politiei_Locale_Ploiesti_0_428357271.html, băieţii veseli din PDL vor să mai cumpere 70 de pistoale Glock pentru Poliţia locală. Aceasta după ce instituţia subordonată inşilor puşi politic mai are 75 de pistoale Glock! O mică afacere a băieţilor deştepţi şi un semn de întrebare despre ce a ajuns Ploieştiul, oraş în care 145 de pistoale moderne ajung pe mâinile unor reprofilaţi, în timp ce armata, jandarmeria şi alte instituţii de profesionişti au rămas la anticele pistoale Carpaţi!

La ultima şedinţă a Consiliului Local s-a aprobat lista investiţiilor, din acest an, pentru Poliţia Locală.

În primul rând, poliţiştii vor achiziţiona 50 de pistoale Glock letale, a căror valoare este de 150.000 de lei. În plus, ei vor mai cumpăra alte 20 de pistoale Glock neletale, a căror valoare este de 60.000 de lei.

„La momentul actual, în dotarea Poliţiei Locale Ploieşti, se regăsesc aceleaşi tipuri de pistoale dintre care 50 letale şi 25 neletale, care pe parcursul celor trei ani de când au fost achiziţionate şi-au demonstrat fiabilitatea, siguranţa în exploatare şi uşurinţa de manevrare”, explică Lavinia Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, din cadrul Primăriei Ploieşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.