duminică, 25 decembrie 2011

Demenții de la OTV lovesc din nou în CNA

Demenții de la OTV lovesc din nou în CNA
Profitând că CNA cam doarme și îi dă o amendă la 6 luni, pentru propagandă electorală contra normelor consiliului, televiziunea lui Diaconescu își bate mereu joc. Un exemplu și în ceea ce urmează iar dacă se spune că trebuie să te porți cu mănuși cu unii mai zbuciumați suntem siguri că tratamentul adecvat nu sunt medicamentele, ci amenzile.
23 decembrie
Dan Diaconescu își confirmă titlul de politicianul anului în România. Singurul politician care a cinstit memoria eroilor revoluției a fost Dan Diaconescu. L-ați văzut pe Ponta să depună vreo floare? Dar pe Antonescu? Iar pe Boc și Băsescu nici atât. Le-a fost frică de huiduielile mulțimii. Poporul român nu-i mai vrea, nu-i mai suportă.(…) Politicienii ar trebui să se plece în fața poporului român, dar pentru asta le trebuie sânge în instalație. Fraților, ne punem să facem curat!
Demența de mai sus este livrată ca News Alert și poartă un supratitlu: Dan Diaconescu, liderul adevărat al poporului român, primit cu dragoste la Giurgiu. Chiar nu mai există presa normală în România, ci numai nebuni care se cred fie una, fie alta, numai condamnați și cercetați, numai inși care joacă cartea românismului, închizând ochii la hoțiile banditului din etnie, numai oameni sub acoperire, amante și rubedenii și alți neterminați și tovarăși profitori ai vechiului sistem și care fac din presă doar un mizerabil vehicul electoral?!

Citeste mai mult: florentin deac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.