sâmbătă, 17 decembrie 2011

Unde poate ajunge nebunia de la OTV! Pe fondul somnului presei normale

Unde poate ajunge nebunia de la OTV! Pe fondul somnului presei normale

Faptul că OTV face tâmpenii pe bandă rulantă, cum ar fi propaganda electorală în afara termenelor fixate, pentru care şi primeşte amenzi substanţiale de la CNA, nu mai e un secret pentru nimeni. Ceea ce pune pe gânduri este lipsa de reacţie a celor care fac presă pe bune. Chiar nu mai există jurnalişti care nu sunt politruci, infiltraţi de la servicii secrete sau rude şi amante care să ştie sensul la News Alert şi că o mizerie de propagandă nu poate fi livrată ca ştire? Chiar nu există reacţie la derapajele ordinare de TV de anii 50 - cu propagandă grosieră - şi o reacţie promptă a cetăţeanului, sătul să fie luat de prost de băieţii veseli cu arest la activ şi care au fost cercetaţi pentru şantaj?

News Alert, 16 decembrie, ora 22.24

Jale la PSD! Mini ciocoiul Ponta, ajuns la cel mai mic …scor istoric PSD face crize de nervi când cineva aduce vorba de Dan Diaconescu. Depăşit în toate sondajele de Dan Diaconescu, adevăratul lider de stânga al poporului român, Ponta, în cârdăşie cu Oprescu, plănuieşte interzicerea OTV. Nervos nevoie mare că tot mai mulţi lideri PSD simpatizează cu Dan Diaconescu, Ponta lansează zvonuri mincinoase la care nu pune botul nici măcar socrul său. Domnul Ponta nu înţelege că România nu e un acvariu şi că românilor nu le plac peştii cu două picioare. Pentru a evita crizele de nervi îl anunţăm pe ciocoi că Dan Diaconescu şi poporul român nu mănâncă peşte în perioada de post. Sondajele spun că România are un nou lider de stânga. E doar începutul, domnule Ponta!

Alo, organizaţii profesionale, adevăratul lider de stânga al poporului român îşi bate joc şi de voi! Ştim că unii trebuie menajaţi atunci când se cred ceva sau altceva, dar boala grea merită tratament pe măsură! Şi medicamente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.