joi, 9 august 2012

100 de pensionari primesc transport gratuit la Mănăstirea Nicula. Afacere de an electoral prin gașca PDL Cluj

100 de pensionari primesc transport gratuit la Mănăstirea Nicula. Afacere de an electoral prin gașca PDL Cluj
Vă este cunoscut că bandiții de la PDL au câteva idei mari și late, care trebuie aplicate în orașele PDL. Adică dacă Cluj-Napoca face patinoar în aer liber, musai să inventeze și Florea unul sau două, dacă bandiții de la Cluj-Napoca proiectează parcări subterane pe firmă abonată, abonata e și la Târgu-Mureș, dacă mafia de partid inventează Studcard pe bani publici, gașca PDL din Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Arad și Oradea dă liber la plimbare cu autobuzul pentru studenți, chiar și când ăia nu sunt la școală, dacă banditul de la Cluj lucrează cu Astor, Videanu etc. musai să o facă și Florea. Afacerile sunt, deci, pe gașcă de partid și dacă în Transilvania decid ăia de la Cluj-Napoca șmecherașii din alte orașe se conformează directivelor de partid. Probabil în spiritul de partid, pe bani publici, gașca lui Boc inventează transport gratuit la mănăstire, de ziua cu semnificație religioasă, desigur întâmplător onomastică a nevestei lui Băsescu, așa cum întâmplător gașca PDL a inventat o zi a Sfântului Andrei în amintirea victoriei în alegeri! Și cum nu știm ce transportă bandiții din Primăria Târgu-Mureș, pe licitații de partid, cu sute de mii de euro din bani publici,  făcute pe Siletina afaceristului PDL Claudiu Maior, singurul viceprimar ilegal dovedit în ultimul mandat, probabil că gașca PDL Mureș se conformează înaltelor indicații și va căra pensionarii cărora le face curte Maior la Paris, Londra sau unde vrea mușchiul lui, din moment ce proștii merg pe banii publici.
Municipalitatea clujeană pune la dispoziţia pensionarilor transport gratuit către Mănăstirea Nicula pe data de 15 august. Capacitatea totală a microbuzelor şi autobuzelor este de o sută de locuri.
Regia Autonomă de Transport din Cluj-Napoca va pune la dispoziţia pensionarilor care doresc să ajungă la Mănăstirea Nicula cu ocazia Sfintei Maria autobuze şi microbuze care îi va transporta gratuit la destinaţie. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a anunţat că doritorii se pot înscrie pentru această excursie la cluburile pensionarilor din fiecare cartier. Pentru a beneficia de aceste servicii de transport se va lua în calcul şi venitul, având prioritate cei cu pensii foarte reduse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.