joi, 9 august 2012

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș anunță că s-a stârpit… cuibul de țigani! Găinarii care au inventat vandalii în campania electorală a lui Florea, atenție SRI  și DNA Mureș, promovează rasismul!
Poliţia Locală a stârpit cuibul de ţigani de la Ştrandul 1 Mai
Echipele de intervenţie ale Poliţiei Locale a municipiului Tîrgu-Mureş, au intervenit în dimineaţa zilei de miercuri, 8 august 2012, în zona Aleea Carpaţi, ştrandul 1 Mai, pentru evacuarea a 6 persoane, care şi-au făcut ilegal cuibul pe teritoriul municipiului, având în buletin alte adrese de domiciliu.
Acţiunea din această dimineaţă a fost demarată, potrivit lui Valentin Bretfelelan, dir. executiv al Poliţiei Locale, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea locatarilor din zona Aleea Carpaţi. Conform acestora, în fiecare vară, ţigani din comunele din judeţ îşi găsesc la ştrandul 1 Mai adăpost, cauzând probleme ca urmare a consumului de alcool şi a zgomotului.
Deşi ar fi dorit încă de ani buni să administreze fostul Ştrand 1 Mai şi să-l transforme într-un loc de petrecere a timpului liber, Primăria Tîrgu-Mureş, nu poate face nimic. Şi asta deoarece, în ciuda faptului că există un proiect de hotârăre de preluare a acestui obiectiv de către municipalitate, acest lucru nu este posibil deoarece Ministerul Educaţiei, care este proprietarul de drept, l-a scos la licitaţie. Planurile de reabilitare datează din 2008, prin intermediul Programului “Bazine de înot”, realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Investiţia pentru realizarea unui bazin olimpic acoperit şi al unuia didactic era estimată la acea vreme la 7 milioane de euro, iar municipalitatea ar fi avut o contribuţie de 30%.
Dovadă că bandiții din primăria Târgu-Mureș, atunci când nu inventează atacuri ale vandalilor cu prostovanii din SRI, actuali sau foști, scriu tâmpenii e titlul de mai sus. Jigodiile astea nu știu înțelesul cuvântului rasism? Acum 7 saptămâni bandiții inventau vandalii…etnici, pe înțelesul românilor, după ce javrele făceau campanie bilingvă, înjurându-l pe Frunda pe scrisori deschise cu plante, adică afacerea pliante a primăriei Târgu-Mureș, pe firmă abonată, DNA, știi cumva asta?  DNA, anchetezi folosirea banului public pe miile de autocolante puse de subordonații lui Florea?! Acum jigodiile din primărie ne spun de țiganii care au…cuib! O mică referire la anumite zburătoare, peiorativ pentru rromi, mă, derbedeilor?! Și poate vă numărați între voi, membri ai etniei, să aflăm dacă există rromi buni și țigani cu…cuib, în Târgu-Mureș! P.S. Vedeți cum o întorc din condei politrucii lui Florea, adică băieșii veseli ar fi dat 210.000 de euro, desigur pe firmele abonate la gașca PDL și la instituția șefului de partid, gen Alfa Construct sau Energoplus, dar nesimțiții ăia de la Ministerul Educației nu vor să îi facă pomana lui Florea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.