joi, 9 august 2012

Cât ne costă campania pentru imaginea lui Claudiu Maior? Javrele din primărie au o lozincă: nici o masă fără pește, nici o săptămână fără Maior!

Cât ne costă campania pentru imaginea lui Claudiu Maior? Javrele din primărie au o lozincă: nici o masă fără pește, nici o săptămână fără Maior!
Insul care nu are calitate oficială de om care poate să deschidă gura oficial în fața târgumureșenilor, Claudiu Maior, apare  constant pe banii publici în fața dumneavoastră, pe siteul primăriei, acaparat de bandiții din PDL, pe publicitatea băgată de șmecherașii din primărie pe firmele care au televiziunile de partid portocaliu, care, apoi, le dau presei…valabile, în comunicatele de presă ale politrucilor pupincuriști din primărie. Cât ne costă campania pentru imaginea lui Maior? Atenție, reclama pentru Maior pe siteul primăriei e făcută de javrele nesimțite care au mințit în campanie electorală, pe bani publici și pe autocolante pe bani publici pentru promovarea lui Florea, că vin vandalii! SRI Mureș, taci cu subînțeles sau nu ai voie să spui adevărul? Servicii secrete sau care secretă, ca să știm ce plătim! Iar DNA, verifică afacerile pe încredințare directă pe autocolante, care îi interesau pe șmecherașii din primărie exact înainte de alegeri și, desigur, e doar o coincidență că pupincuriștii vroiau autocolante A4, iar polițiștii comunitari lipeau autocolante A4, afacerea de 1900 de euro din banii proștilor de târgumureșeni! DNA, verifică și afacerea plicuri și pliante, pentru că bandiții din primărie vroiau înainte de alegeri pliante tipărite față-verso, pliate în 3. Ce să vezi, coincidență, bandiții au băgat în cutiile poștale ale târgumureșenilor exact un A4 pliat în 3 și tipărit bilingv, față-verso, în care e înjurat candidatul Frunda! Afacere de alte mii de euro din bani publici! Verifică cineva golăniile de campanie electorală pe banii dumneavoastră în favoarea lui Florea și a abonaților la afaceri pe primăria Târgu-Mureș sau facem pe proștii cu toții și ne lăudăm că românismul e apărat cu hoțiile, minciuna și manipularea etnică? UDMR Mureș, tu cum reziști la golăniile românești și cum candidații tăi sunt luați de fraieri de bandiții politruci?
La o mică trecere în revistă, tipul apare cel puțin o dată pe săptămână la Antena 1, care emite, săraca, de la Weekend, zonă controlată de șmecherii din primărie. Insul e citat în comunicate de presă, cum că știe el soluții de termie, ba aatacă viceprimarul legal PNL, săpta de bandiții de la PDL ca în urmă cu 4 ani, pentru a-l pune, chiar și ilegal, pe copilul de mingi al lui Florea și de afaceri de partid. Bandiții din primărie și partid trebuie să înțeleagă: în fața oamenilor poate să apară un tip ales sau un ins care e director tehnic sau economic, nu consilierii de partid ai individului ales! Un Maior nu poate să facă recepții, să facă controale, pentru că el nu are atribuții și nici calificare! Pentru prostovanii din PDL poate e o calitate să îl vadă pe Clau-gol promovat pe bani publici și de mafia portocalie, pentru ceilalți e doar un individ ținut pe bani publici de amicul Florea, căruia bandiții îi fac imagine de tip curat, uscat, fără pete, pe banii publici! Iată pe ce se duc banii dumneavoastră, prin bunăvoința bandiților și pupincuriștilor de funcționari publici din Primăria Târgu-Mureș!
2      august: În acest sens, primarul, dr. Dorin Florea, în strânsă colaborare cu Claudiu Maior, consultant şi Csegzi Sandor, consilier personal, mandataţi să se ocupe de soluţionarea acestei situaţii care afectează mii de locuitori ai oraşului, propune consilierilor locali soluţii viabile, imediat materializabile şi puţin împovărătoare pentru bugetul local. Primul punct prevede ca centralele termice din imediata vecinătate a Gimnaziilor Bălcescu şi Cuza, dar şi cea din zona Grădiniţei cu Program Prelungit 15, să treacă în administrarea Primăriei Târgu – Mureş, cu menţiunea că vor deservi doar aceste unităţi de învăţământ şi nu consumatori casnici. De asemenea, restul centralelor din municipiu să treacă în administrarea SC Locativ SA, care, cu ajutorul aparatului propriu, să le deservească. Iniţiatorul proiectului, primarul, dr. Dorin Florea, alături de Claudiu Maior şi Csegzi Sandor, a făcut menţiunea că Proiectul de Hotărâre mai prevede ca în zonele unde mai puţin de jumătate din populaţie este branşată la sistemul centralizat, să se aloce un ajutor în cuantum de 2.000 de lei, pentru familiile cu venit net pe membru, care să nu depăşească 769 de lei, în vederea montării unui sistem de alimentare cu energie termică. Măsura ar urma să se aplice doar în cazul familiilor rămase fără apă caldă în urma crizei termiei din această vară.
Pentru ca aceste chestiuni cuprinse în proiectul de hotărâre să fie cât mai bine înţelese de către membrii Consiliului, aceştia au fost invitaţi în cursul zilei de joi, 2 august 2012, la o şedinţă de lucru în care li s-a explicat punct cu punct de ce soluţia propusă este cea care ar putea rezolva pentru totdeauna problema termiei atât la consumatorii casnici cât şi la unităţile de învăţământ din oraş.
Consilierul local, Claudiu Maior, a declarat că aprobarea acestui Proiect de Hotărâre ar rezolva până la venirea sezonului rece criza termiei, ar arăta aplecare şi maturitate politică din partea celor 23 de consilieri şi ar şterge impresia pe care acest Consiliu Local a lăsat-o târgumureşenilor, aceea că lucrează împotriva intereselor lor.
2august
Executivul primăriei municipiului Târgu – Mureş, la recomandarea consilierului, Claudiu Maior, va supune atenţiei consilierilor locali, în şedinţa extraordinară convocată pentru vineri, 3 august 2012, un Proiect de Hotărâre care prevede reabilitarea faţadei blocului de pe Bulevardul 1848, afectat de incendiul din 7 iulie 2012. Ajutorul prevede inclusiv schimbarea geamurilor termopan acolo unde se impune, pe cheltuiala municipalităţii, cu condiţia recuperării ulterioare a contravalorii lucrărilor. Conform lui Claudiu Maior, acest amendament este absolut necesar deoarece primăria nu poate efectua lucrări pe cheltuiala proprie la imobile pe care nu le deţine în proprietate.

În conformitate cu documentul supus dezbaterii consilierilor municipali, ar urma ca, la finalizarea anchetei, şi după stabilirea vinovaţilor, fie ei persoane fizice sau societăţi comerciale, primăria să recupereze contravaloarea ajutorului acordat prin această Hotărâre de Consiliu Local.
24 iulie
Peste 800 de pensionari târgumureşeni, membri ai filialei locale a Uniunii Generale a a Pensionarilor din România au participat marţi, 24 iulie 2012, la tradiţionala „zi de club”, organizată la Platoul Corneşti. Primarul municipiului, dr. Dorin Florea, a fost, ca de fiecare dată, invitatul special al întâlnirii. Întrucât nu a putut onora invitaţia, edilul-şef l-a desemnat pe dl Claudiu Maior pentru a-l reprezenta la această plăcută reuniune, desfăşurată la iarbă verde într-o atmosferă destinsă, prietenească.
18 iulie
Marţi, 17 iulie 2012, consilierul primarului, Claudiu Maior, a vizitat şantierul de construcţii de pe strada Muntenia din Tîrgu-Mureş.

Strada este situată lângă Universitatea Dimitrie Cantemir, fiind paralelă cu şoseaua de centură şi a fost până acum o stradă de pământ. „În acest moment, avem 11 puncte de lucru deschise pe raza oraşului. Strada Muntenia este una dintre străzile de pământ unde cetăţenii ne-au rugat să intervenim cu prioritate. Este o stradă care până acum nu a fost reabilitată, deci intervenţiile reprezintă o premieră. Lungimea ei este de 515 m . Vor fi executate două tronsoane : tronson 1 – cu o lăţime de 5,5 metri, tronsonul 2 (ieşirea spre şoseaua de centură) – cu o lăţime de 4 metri, plus un trotuar de 1,5 m. Până acum s-au efectuat lucrări de consolidare-stabilizare – bordurare. Urmează balastarea în două straturi de piatră spartă şi asfaltarea. Totodată se reabilitează complet canalizarea, reţelele de apă, gaz, curent, internet, tot ceea ce ţine de o stradă modernă. În aproximativ 30 de zile vom finaliza această lucrare dificilă, care prezintă particularităţi de relief speciale”, a declarat Claudiu Maior.
13 iulie

Sunt în curs de desfăşurare lucrări de infrastructură pe strada Rovinari din municipiu. Acestea acoperă 1.232 metri din lungimea străzii, suprafaţa carosabilă – 7.571 mp, suprafaţă trotuare – 3.106 mp, suprafaţă parcări – 1.200 mp. Valoarea lucrărilor este de circa 2.600.000 de lei, sumă alocată din fonduri europene, în cadrul PID I.

Stadiul lucrărilor şi calitatea acestora au fost evaluate vineri, 13 iulie, de către consilierul primarului, Claudiu Maior, care şi-a propus efectuarea unor asemenea verificări la toate lucrările de infrastructură executate, în această perioadă, pe străzile din municipiu.

Biroul de presă al primăriei
12 iulie

În cadrul acţiunii de verificare şi evaluare a stadiului lucrărilor de reabilitare şi modernizare a străzilor din municipiu, consilierul primarului, Caludiu Maior, s-a deplasat joi, 12 iulie, pe strada Secuilor Martiri, unde sunt în curs de execuţie lucrări de infrastructură (carosabil cu piatră cubică refolosită) pe o lungime de 371 metri. Suprafaţa carosabilă reabilitată este de 3140 mp, iar cea a trotuarelor de 273 mp.

Valoarea lucrărilor se cifrează la aproximativ 650.000 de lei, sumă alocată din fonduri europene – PID 1.

Biroul de presă al primăriei
Iar lista continuă cu alte gunoaie de promovare a lui Maior….
Desigur, jigodiile nu suflă o vorbă despre numirea ilegală a lui Maior, despre afacerile ăstuia pe Siletina, cu Transporturile terestre ale primăriei Târgu-Mureș, pe Siletina! Atenție, prostime, doar asocierea intră la subvenționare, nu firma separată a lui Maior, care există separat doar ca să pună mâna pe transporturile interjudețene! Ce transportă ăștia de aproximativ un milion de euro pentru primărie, pe vreo 6 licitații, știe doar… partidul. Iar despre afacerile cu fotbal, cu instalație de nocturnă cumpărată de primăria tătucului Florea pentru juniorul Maior, cu 200.000 de euro din banii târgumureșenilor, nu are rost să mai vorbim, cazul e cunoscut, doar DNA nu vrea să știe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.