joi, 9 august 2012

Locativ, acționar de 10 lei la afacerea pusă pe Consiliul local muncipal Târgu-Mureș !

Locativ, acționar de 10 lei la afacerea pusă pe Consiliul local muncipal Târgu-Mureș !
Când nu au pseudo-știri cu Maior și propagandă pentru Florea și împotriva candidaților maghiari și împotriva vandalilor închipuiți de demenții cu serviciu/servicii și pupincurism de partid (DNA, verifică licitațiile ăstora, pe firme abonate, pentru cheltuirea banilor publici în campania lui Florea și pentru premeditarea acțiunilor, iar SRI Mureș: să nu spui adevărul despre manipulare, mai bine spor la… scris!), cei din primărie dau știri la fel de …utile. Orașul în care s-a făcut praf sistemul de termoficare, în beneficiul băieților deștepți care vând centrale termice de apartament și pun mâna sau dărâmă pe banii publici centralele de cartier, prin mega-șmecheria  borfașilor care fură și privatizează tot ce găsesc la stat, noua termie, orașul în care Maior, un privat, s-a asociat fără jenă cu o societate pe acțiuni, prin afacerea transport local, orașul în care cinematograful Arta e luat de la o regie de stat pentru a-l da șmecherilor din primărie și consiliu, care îl repară pe firme de partid și pe Borșan, știrea că cei de la consiliul local, care și-au tras o societate, au un partener de afaceri, pe Locativ, acționar cu 10 lei, e de urmărit doar prin prisma să verificăm dacă membrii PDL și subordonații lui Florea nu își trag niște afaceri pe bani publici și acolo, după modelul reparații școli, termopane, tobogane, echipe pe bani publici, transporturi terestre ale primăriei pe firmă care nu poate fi subvenționată altfel, investiții la regii și societăți cu capital de stat…
Un exemplu de afacere de partid ar putea fi demersul lui Maior ca blocul afectat de incendiul de acum câteva săptămâni să aibă puse, de către primărie, care recuperează de la locatari(sic)termopane. Și cum firmele lui Poruțiu pun termopane pentru primăria lui Florea la școli , cel puțin, o mică afacere pentru colegul de partid nu e de aruncat! Doar Maior e și cel care cerea în consiliul local mărirea prețului biletelor la transport, adică exact în folosul Siletinei lui! Ce mai urmează, un lobby pentru Senin, expoziția familiei Roman, City Us, FCM, Bența și trupa, Energoplus și așa mai departe?
Consilierii locali au votat marţi, 7 august 2012, în cadrul unei şedinţe extraordinare, ca SC Locativ SA să devină acţionar, alături de Consiliul Local Târgu – Mureş, la S.C. Oraş Ştiinţific pentru cercetare şi informatică medicală S.A. Această decizie vine ca urmare a unei comunicări a Oficiul Naţional al Registrului Comerţului care în interpretarea prevederilor art. 283 din Legea nr. 31/1990, precizează că numai acele societăţi care au fost înfiinţate în baza Legii nr. 15/1990 pot funcţiona cu asociat unic, iar societăţile care se înregistrează ulterior, urmare multiplelor modificări ale legislaţiei în materie trebuie să aibă cel puţin 2 acţionari.

Conform hotărârii adoptate, Consiliul local deţine în acest moment 9.999 acţiuni nominative în valoarea de 99.990 lei, în timp ce o acţiune, de 10 lei, aparţine SC Locativ SA. Prezenta Hotărâre a fost supusă votului consilierilor locali în regim de urgenţă, având în vedere faptul că 17 august este termenul limită pentru depunerea unui proiect de finanţare pe „Polul de Competitivitate pentru Cercetare – Dezvoltare în Domeniul Medical şi Informatic”, în cadrul programului „Creşterea Competitivităţii Economice” prin Ministerul Economiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.