joi, 9 august 2012

Scurtul drum de la rromi încolonați, care plac șmecherilor din Primăria Târgu-Mureș, până la țiganii din cuibul care trebuie stârpit!


Scurtul drum de la rromi încolonați, care plac șmecherilor din Primăria Târgu-Mureș, până la țiganii din cuibul care trebuie stârpit!
Ca și cum au uitat că acum nici două luni îi curtau pe rromii din Valea Rece, cărora primăria le-a făcut și garsoniere de câte 30.000 de euro, pe prietenașul PDL Bența, constructor de serviciu al primăriei lui Florea, șmecherii din primărie își permit ca pe siteul instituției să facă rasism! Rromii nu mai sunt rromi, pentru că bandiții rasiști îi numesc țiganii din cuibul care e stârpit! Abia după ce s-au făcut valuri, demenții au modificat textul de pe site și astfel titlul postării în numele poliției comunitare condusă de Bretfeleanul care a fost anunțat ca fiind cu dosar pentru abuz în serviciu, ca orice șef comunitar/polițist local care se frige cu rahatul din primărie (după găsirea prostovanilor de comunitari cu autocolante pe bani publici și pentru propaganda lui Florea - jeguri din PDL Mureș, plătiți nota de plată, pentru că bugetul local nu e pentru manipulările voastre etnice!), iar acum textul este:Poliția locală a evacuat persoanele fără adăpost din Ștrandul 1 Mai! Ia spuneți, jigodiilor, acum și țiganul din cuib e persoană? Și nu mai stârpiți nimic? Bine că s-au folosit bandiții de rromi, în campanie electorală, așa cum au surprins unii jurnaliști: http://www.muresnews.ro/stiri/detalii-stire/inapoi/eveniment/articol/valea-rece-a-ales.html
Rromul e rrom doar în campanie electorală și când se decontează, fie și pe afacerea lui Bența, promisiunea electorală a lui Florea, în rest e... țigan care își face... cuib? Consiliul pentru combaterea discriminării și Partida Romilor sigur nu vor aprecia glumele bandiților cu cei care își fac cuib, pesemne ceva... zburătoare! Atenție, târgumureșeni, aveți de-a face cu rasiști în uniformă, pe care îi plătiți și îi folosesc bandiții din primărie și PDL și pentru propaganda mincinoasă și etnică cu...vandalii invizibili! Acceptați banditismul și intoleranța unor jeguri acoperite de interesele de partid?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.