joi, 9 august 2012

Consiliul pentru combaterea discriminării se autosesizează în cazul Baia Mare. Despre bandiții care pun pe siteul Primăriei Târgu-Mureș anunț cu stârpirea cuibului de țigani – încă nimic!

Autosesizare cu privire la manifestul “Noul strigat pentru ungurimea din Baia Mare!” Astazi, 8 august 2012, Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat cu privire la manifestul intitulat “Noul strigat pentru ungurimea din Baia Mare!”, urmand sa analizeze speta potrivit dispozitiilor Ordonantei Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, republicata.
Consiliul național pentru combatrea discriminării s-a autosesizat în acest caz. Despre cazul sesizat de alții, privitor la rasismul afișat pe siteul primăriei Târgu-Mureș, cu stârpirea cuibului de țigani, încă nimic! Derbedeii ăștia iubesc rromii doar în campanie electorală și când le face afaceristul de serviciu al găștii PDL, Bența, garsoniere de 30.000 de euro bucata, în rest, pentru jeguri, țiganii își fac… cuib care trebuie ….stârpit!
Desigur, rasiștii împuțiți din Primăria Târgu-Mureș, în rândul cărora nu am vrea să numărăm câți membri ai etniei respective sunt (sic), au și ei o scuză: până și NBC dă dovada de rasism, pentru că imediat  după un comentariu referitor la sportiva afro-americană  Gabby Douglas și performanțele ei a fost băgată o reclamă cu o maimuță  care face gimnastică!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.