joi, 9 august 2012

Nebunii care ne conduc, nebuni după putere sau nebuni de-a binelea

Nebunii care ne conduc, nebuni după putere sau nebuni de-a binelea
Pascal de Sutter scria în urmă cu ceva ani volumul Acești nebuni care ne guvernează. Dacă ar fi trăit în România, autorul ar fi scris Acești nebuni care ne guvernează, nebuni după putere sau nebuni de-a binelea. Pentru că nebunie de genul respectiv este ceea ce livrează bandiții din PDL societății românești și fac de rușine România peste hotare. Un președinte suspnedat vorbește ca nebunul de lovitură de stat! Curată, lovitură de stat, cu participarea individului și cu legile pe masă, Nebunii însă o țin pe a lor: e lovitură de stat! Vasăzică, Ponta și Antonescu și parlamentarii dau lovituri de stat, pentru că așa le pun etichetă viermii portocalii! Trecem de la București, de la miticii fără rușine, la marii români cu nesimțire. La Târgu-Mureș, borfașii din Primăria Târgu-Mureș și PDL Mureș au pus la cale afacerea vandalii care atacă orașul. Desigur, bandiții banilor publici au postat pe siteul primăriei textul, dar și pe autocolantele puse de polițiștii comunitari din gașca lui Florea,Palcan, Maior și alții ca ei. Nici o vorbă a javrelor mincinoase din primărie despre autocolantele A4 pe care bandiții le au pe licitatiapublica.ro (1900 de euro, 3000 de bucăți!). Ce coincidență ideală, bandiții lui Florea vor să cumpere autocolante și bandiții lui Florea pun autocolante pe bani publici. DNA nu suflă nimic, SRI Mureș joacă cu bandiții, din moment ce nu îndrăznește să spună adevărul, hai, sictir, fraieri de tîrgumureșeni care votează etnic. Ce e mai grav e că bandiții legitimează atacul imaginar al vandalilor prin aceea că Bretfelean, șeful polițiștilor locali, omul de casă a lui Florea și partid, care au vrut să îl facă și pe el om, numindu-l prefect, poziție de altfel pentru copiii de mingi ai PDL Mureș, știe ce vorbește, el fiind fost SRI-ist! Vasăzică, porcii PDL de la București inventează lovitura de stat, porcii lui Florea inventează atacul vandalilor cu știre de la fostul sereist. De ce e fost sereist mega-informatul de partid și cu statut de funcționar public care îl împiedică să facă propagandă împuțită și mincinoasă pentru Florea și și de ce nu suflă o vorbă SRI Mureș, despre mega-minciuna bandiților de la PDL și primărie încercați să deduceți. La Târgu-Mureș sau aiurea, porcii de pedeliști sunt mână în mână cu serviciile zise secrete, iar obrăznicia jigodiilor care se folosesc de angajații pe bani publici e fără limite! Să mai menționăm că javrele fac campanie și pe banii dumneavoastră?

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures















Cod de identificare fiscala: 4322823


Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856

Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL

Cod de identificare fiscala: RO28492078

Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures

Telefon: +40 757058059







Fax:
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Autocolante A4

CPV: 22462000-6 -
Materiale publicitare (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 01.04.2012 20:58
Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0
Detaliu achizitie

Denumire: [DA2850300]
Autocolante a€“ format A4

Cantitate: 3000.00

(bucata)

Data initiere: 23.04.2012 14:27
Data limita etapa: 26.04.2012 17:00

( Ofertare )
Pret maximal: 2.78 RON

(0.64 EUR)

“Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.

Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+
Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!

Citeste mai mult: Autocolantele pentru diversiunea securistă a primăriei Târgu-Mureș – cumpărate de la Media Factory? Acțiune cu premeditare?! Verifică cineva de ce au fost capabili borfașii pe bani publici?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.