joi, 9 august 2012

Atenție! Bandiții lui Florea fac campanie pe siteul primăriei! Atacuri împotriva viceprimarului legal PNL și păreri ale șmecherilor PDL despre…referendum!

Atenție! Bandiții lui Florea fac campanie pe siteul primăriei! Atacuri împotriva viceprimarului legal PNL și păreri ale șmecherilor PDL despre…referendum!
Bandiții din primăria lui Florea care confundă troaca siteului de partid cu siteul primăriei pun pe siteul instituției golănii și propagandă ordinară și nu ne referim doar la provocarea etnică cu …vandali! DNA, încă nu ai terminat cercetările cu manipularea jegoasă și pe bani publici în campania lui Florea(site, autocolante, plicuri cu pliante, sondaje, publicitate)? Demența găștii lui Florea frizează nebunia, ca să citim  din clasici, pentru că bandiții promovează pupincurismul în instituție, ca să nu îl supere pe tătucul PDL! Politizarea incendiului, politizarea termoficării au făcut-o exact pramatiile de la PDL și presa jegoasă a lor, ia ghiciți care prostălău sadea de partid a inventat…noua termie, ca să se vândă centrale și ca mafioții să pună mâna pe centrale!, pentru că interesul actual este ca să își pună Maiorul cel pus ilegal, inițial, vezi sentința judecătorească!, în locul lui Ciotlăuș, viceprimar legal PNL. Pramatiilor, jos labele de pe siteul primăriei, iar dacă vreți să faceți politică aveți site de partid! Javrele care au politizat siteul primăriei, pe care sunt atacuri la adresa unui viceprimar legal, care nu avea nici măcar birou în instituție, ca să vedeți cum cretinii din PDL repetă istoria cu Ichim, simultan cu propaganda pentru Maior, singurul care cică lucrează în primărie, când aleșii se tratează, merg la partid sau la mama dracului, comentează de… politizare, jogodiile care au dat tichete cadou de campanie electorală profesorilor, cu dedicație ilegală, pe hipermarket Real, atenție, Consiliul Concurenței, 100.000 de euro cu dedicație, gașca care până și licitațiile și încredințările directe le fac pe firme înființate de PDL-iști! Doamnă Ciotlăuș, dă în judecată pramatiile astea care cheltuiesc banii publici pe gunoiul de partid și arată că javrele vă vor postul, ca să îl facă cadou lui Maior! Târgumureșeni, cât mai acceptați să vă cheltuiască în folosul lor și a  jegului de partid acești bandiți?
Dr. Dorin Florea, primarul municipiului Tîrgu-Mureş:

„În România, abordările politice frizează nebunia!”



Atât în privinţa furnizării apei calde, cât şi în ce a blocului afectat de incendiu, abordările unor consilieri municipali, inclusiv a dnei Ionela Ciotlăuş, creează non-probleme şi confuzii care „frizează nebunia”, a declarat marţi, 1 august, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului, dr. Dorin Florea. „Se toacă la nesfârşit şi se politizează un subiect în a cărui soluţionare trebuie să urmăm exclusiv prevederile legale. Primăria poate să răspundă atâta timp cât este parteneră într-un proiect, nicidecum pentru eşecul unei firme falimentare. De altfel, încă în momentul în care Consiliul local a decis concesionarea sistemului de termie firmei din Ungaria, am atras atenţia asupra implicaţiilor şi consecinţelor acestui demers. Repet, nu avem nicio obligaţie financiară faţă de această societate şi reiterez nemulţumirea că propunerea executivului, ca sistemul să fie preluat de S.C. Locativ S.A. nu a avut sorţi de izbândă în rândul consilierilor. De altfel,niciodată, în cadrul Consiliului local n-a existat atâta răutate faţă de cetăţenii acestui oraş. Din păcate, unii înţeleg să facă politică în primărie, deplasând subiectul, în mod iresponsabil, şi sper ca locuitorii să fie mai înţelepţi decât aceşti politruci şi să înţeleagă problema în complexitatea şi profunzimea ei”, a apreciat primarul municipiului.

Aceeaşi politizare se manifestă, potrivit edilului-şef, în ce priveşte blocul afectat de incendiu, „problemă pe care o urmărim cu maximă atenţie, cu înţelegere şi omenie faţă de familiile care au avut de suferit, cetăţenii trebuie să înţeleagă, însă, că trebuie respectate legile şi statul de drept”, a arătat primarul Dorin Florea, explicând că, după definitivarea anchetei, stabilirea vinovăţiilor şi verificarea aspectelor legate de asigurarea imobilului, va fi iniţiată o hotărâre a legislativului local privind acordarea unui sprijin material persoanelor afectate.

În altă ordine de idei, referindu-se la recentul referendum pentru demiterea preşedintelui României, dr. Dorin Florea apreciază că Tîrgu-Mureşul şi-a câştigat respectul faţă de proiecţia europeană, cetăţenii înţelegând ce înseamnă şi sancţionând în mod exemplar îndemnurile unor politicieni iresponsabili.

„Ne-am plasat de partea bună a lucrurilor” – a conchis primarul dr. Dorin Florea.
În caz că ați uitat politizarea pe bani publici: DNA și SRI Mureș, ce spuneți?
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856

Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL

Cod de identificare fiscala: RO28492078
Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures
Telefon: +40 757058059
Fax:

Detaliu produs / serviciu / lucrare

Denumire: Autocolante A4

CPV: 22462000-6 -
Materiale publicitare (Rev.2)

Unitate de masura: bucata

Data publicare: 01.04.2012 20:58

Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0

Detaliu achizitie

Denumire: [DA2850300]
Autocolante a€“ format A4

Cantitate: 3000.00
(bucata)

Data initiere: 23.04.2012 14:27

Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
( Ofertare )

Pret maximal: 2.78 RON
(0.64 EUR)

Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0
Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!
Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului.

Citeste mai mult: SRI Mureș, 6 săptămâni de la mega-manipularea etnică, cu vandali închipuiți,pentru propaganda lui Florea! Te simți sau joci în echipa PDL?

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856





Ofertant: RECLAME MURES SRL



Cod de identificare fiscala: RO 22417689

Adresa: STR. NICOLAE BALCESCU 8B/30, Targu Mures

Telefon: +40 744528403

Fax:



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Pliant A4



CPV: 22140000-3 -

Pliante (Rev.2)



Unitate de masura: bucata



Data publicare: 06.02.2012 09:51



Descriere:

CDCL / mat 150 gr/mp, tipar digital full color fata-verso, finisare, biguire, pliere, ambalare, livrare;





Detaliu achizitie



Denumire: [DA2695527]

Pliant A4



Cantitate: 5000.00

(bucata)



Data initiere: 02.03.2012 09:16



Data limita etapa: 07.03.2012 17:00

( Deliberare )



Pret maximal: 2.42 RON

(0.56 EUR)



Descriere:

- pentru fiecare serviciu prestat a€“ pret în LEI/serviciu (fara TVA), respectiv pentru fiecare produs tiparit (ex. afis, brosura, pliant) a€“ pret în LEI/bucata (fara TVA).

- suport tipar a€“ hârtie dublu cretat lucioasa 150gr./ m²;

- imprimare full color fata-verso;

- biguire, pliere în 3, finisare;

- ambalare a€“ top 1000 de bucati;

Citeste mai mult: Afacere cu 5000 de pliante prin Primăria Târgu-Mureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.