joi, 9 august 2012

Bandiții lui Florea îi fac propaganda lui Maior. Termopane pentru firma lui Poruțiu?!

Bandiții lui Florea îi fac propaganda lui Maior. Termopane pentru firma lui Poruțiu?!
Executivul primăriei municipiului Târgu – Mureş, la recomandarea consilierului, Claudiu Maior, va supune atenţiei consilierilor locali, în şedinţa extraordinară convocată pentru vineri, 3 august 2012, un Proiect de Hotărâre care prevede reabilitarea faţadei blocului de pe Bulevardul 1848, afectat de incendiul din 7 iulie 2012. Ajutorul prevede inclusiv schimbarea geamurilor termopan acolo unde se impune, pe cheltuiala municipalităţii, cu condiţia recuperării ulterioare a contravalorii lucrărilor. Conform lui Claudiu Maior, acest amendament este absolut necesar deoarece primăria nu poate efectua lucrări pe cheltuiala proprie la imobile pe care nu le deţine în proprietate.

În conformitate cu documentul supus dezbaterii consilierilor municipali, ar urma ca, la finalizarea anchetei, şi după stabilirea vinovaţilor, fie ei persoane fizice sau societăţi comerciale, primăria să recupereze contravaloarea ajutorului acordat prin această Hotărâre de Consiliu Local.
Dacă nu ar exista, Claudiu Maior, afaceristul pe bani publici al lui Florea, ar trebui inventat! Omul e băgat în față de politrucii jegoși din primărie, ca și cum ar exista, pentru că porcii din primărie au interese în al mai pune o dată viceprimar pe ăsta, poate chiar legal, ca să nu îi facă de râs pe prostovani sentința tribunalului. Priviți comunicat al javrelor pupincuriste din primărie portocalie: la propunerea lui Maior(PDL), Executivul(Florea PDL, Ciotlăuș PNL și vicele UDMR) vrea să reabiliteze fațada unui bloc. Cum gașca lui Florea are afacerile cu teropane pe firmele înființate de Poruțiu, suntem sigur că afaceristul Maior s-a gândit la afaceristul Poruțiu, pentru că ar fi păcat ca în an electoral și de criză să nu mai pupe o afacere! Bine gândit, mă! Ajutați sărmanii de târgumureșeni pe firme de partid și eventual mai construiți și vreo parcare Senin pentru sinistrați, dacă tot faceți praf banii locatarilor și pe cei ai târgumureșenilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.