joi, 9 august 2012

Petiții contra subvenționarea energiei termice, nu și contra subvenționării transportului pe firmă de pedelist!

Petiții contra subvenționarea energiei termice, nu și contra subvenționării transportului pe firmă de pedelist!
Cum se poartă petițiile, fie ele și pe nume maghiar, foarte folositoare atunci când băieții cu serviciu/servicii atacă maghiarii, dar asta e ceva normal în orașul în care bandiții cu PDL au inventat și vandalii pentru campania electorală a lui Florea, atenție DNA și SRI Mureș, manipulare pe bani publici și cu folosirea foștilor sereiști!, poate încearcă inșii respectivi, reali sau inventați, adunarea de semnături cu adevărat utile:
1.Semnături contra subvenționării transportului studenților, prin vehiculul de partid Studcard. Eu nu vreau ca să plătim facilități studenților, pe șmecheria Studcard, de partid, din banii publici. Cum peste 50 la sută din numărul studenților este dat de numărul studenților la privat, nu sunt de acord ca banii publici să fie dați ca niște inși care își plătesc diplomele și facultatea să meargă la universitate. Cine are 4000 de lei pentru un an universitar își permite să plătească și vreo 700 de lei abonament pentru 7 luni de școală! Afacere pe Siletina pedelistului!
2. Semnături împotriva subvenționării transportului pentru persoane care nu au calitate de pensionar. Afacerea pe Siletina pedelistului!
3. Semnături împotriva transportului gratuit al galeriei FCM și împotriva facilităților acesteia la intrarea în Weekend! Cam 1000 de lei per membru al galeriei, ghiciți cine plătește!

4.Semnături împotriva transportului elevilor la bazine. Afacere pe Siletina pedelistului.
5.Semnături împotriva cheltuirii banilor publici pe cluburi de fotbal, baschet și futsal care aparțin pedeliștilor! Afacere de milioane de euro!
6.Semnături împotriva cadourilor date șefilor de asociații de proprietari, care sunt folosiți de indivizii cu partid și firme pentru a obține semnăturile pentru parcări, asfaltări, pișcotări, pus bănci și coșuri de gunoi pe banii publici și pe firme abonate la primărie
7. Semnături împotriva tichetelor cadou date de gașca lui Florea în campanie electorală pentru profesori, de câte 100.000 de euro per tur și împotriva afacerii: veniși să ne colindați, ca să vă dăm cadouri de sute de mii de euro din banii publici!
8.Semnături împotriva borfașilor care fug din partide și sunt aleși ilegali ca viceprimari, șefi de instituții publice sau unși la societăți subordonate.
9.Semnături împotriva borfașilor care externalizează servicii din primăria Târgu-Mureș și folosesc siteul pe bani publici pentru propagandă electorală în contul lui Florea și de imagine pentru Claudiu Maior, vrut de borfașii din PDL să fie pus, din nou, chiar și ilegal, viceprimar, pentru bunul mers al afacerilor pedeliștilor și pentru salariul baban pe care îl poate obține.
10. Semnături contra bandiților care fac campanie electorală și sunt funcționari publici și împotriva angajării cu rubedenii și cu orice tembel care are carnet de partid.
11. Semnături împotriva sondajelor de opinie făcute de borfașii din primărie pe firme de subordonați de partid, împotriva publicității care vine pe firme de partid, împotriva afacerilor penale cu bani publici în campanie electorală a pedeliștilor!
Și așa mai departe! E greu să mimezi interes pentru cum se cheltuiesc banii public, mai ales pe nume de maghiar, atunci când doar șmecherii de români pun mâna pe afaceri, așa că băieții cu idei nu sunt credibili! Iar dacă nu vrei să ți se cheltuiască banii pe subvenții termice, sigur nu vrei să ți se cheltuiască banii pe afacerile pedeliștilor, ca să fie ceva credibil!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.