joi, 9 august 2012

Pedeliștii au turnători (la SRI sau aiurea) și îi folosesc în scopul lor politic!

Pedeliștii au turnători (la SRI sau aiurea) și îi folosesc în scopul lor politic!
Poate nu multă lumea a sesizat că într-o declarație Băsescu, care a amenințat un chestor și știa că ăla a scris Ministerului de Interne. Nu am auzit ca cineva să lămurească de unde știa Băsescu ce scrie ăsta. Vasăzică, marinarul e …informat, iar sursele pot fi bănuite în băieții cu ochi albaștri care lucrează pentru individ și partid. Vă mai aduceți aminte de acuza cu mersul lui Geoană la Vântu, din campania electorală? Păi de unde să știe un președinte ce face contracandidatul său, decât de la bandiții din serviciile secrete care lucrează pentru gașca lui? Și dacă credeți că doar la București se trag sfori, se ascultă telefoane, se urmăresc contracandidații, urmăriți postările halucinanate ale bandiților din primăria Târgu-Mureș, acelea cu atacul vandalilor! Bandiții pe bani publici au făcut și mii de autocolante, lipite de polițiștii locali, alți bandiți subordonați lui Florea, în care  îl creditau pe Florea ca factor de responsabilitate și de încredere. Mai mult, Florea îl apăra pe Bretfelean, spunând că știe ce vorbește, ca fost SRI-ist! Numai că bandiții din primărie și PDL nu au spus că insul ăla, omul de partid al găștii lui Florea, are statut de funcționar public, care nu îi permite să facă politică și pupincurism! DNA, anchetezi manipularea ordinară cu mii de euro din banii publici folosiți de bandiții din primărie în campania lui Florea, afacerea autocolante pe firmă dedicată, ca să câștige și abonatul primăriei, afacerea cu pliante de înjurat Frunda, tot pe banii publici? Iar dacă mai vreți interese ale unora, urmăriți articolele din presa controlată de mafia portocalie și presa electronică, după câte o declarație a șmecherilor din PDL Mureș, ca să vedeți cum oamenii invizibili, de genul celor care atacă orașul în campania leprelor de la PDL, combat contra maghiarilor, șefilor de Aquaserv, Energomur, contracandidaților lui Florea.
P.S. Desigur, doar întânplător, premierul Ungureanu a aterizat la gașca portocalie din postura de… tata spionilor. Avantaj serviciu, pentru pedeliști!
Iată textul inscriminator:
“Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.

Și ca poantă, gașca din primărie cumpără autocolante A4. Exact autocolante A4 pun dobitocii controlați de primărie în marea manipulare!
Gașca din primărie a mai făcut afaceri pe firmă, cu autocolante de 1800 de euro, tot 3000 de bucăți!:

Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL
Cod de identificare fiscala: RO28492078
Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures
Telefon: +40 757058059
Fax:
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Autocolante A4
CPV: 22462000-6 -Materiale publicitare (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 01.04.2012 20:58
Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0
Detaliu achizitieDenumire: [DA2850300]
Autocolante a€“ format A4
Cantitate: 3000.00
(bucata)
Data initiere: 23.04.2012 14:27Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
afacerea cu pliante  A4, tipărite față-verso și împăturite în 3! DNA, verifici dacă șmecherașii nu au folosit banii și primăria și în acest caz pentru propaganda lui Florea?
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856
Ofertant: RECLAME MURES SRL
Cod de identificare fiscala: RO 22417689
Adresa: STR. NICOLAE BALCESCU 8B/30, Targu Mures
Telefon: +40 744528403
Fax:
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Pliant A4
CPV: 22140000-3 -
Pliante (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
 Data publicare: 06.02.2012 09:51
 Descriere:
 CDCL / mat 150 gr/mp, tipar digital full color fata-verso, finisare, biguire, pliere, ambalare, livrare;
 Detaliu achizitie
 Denumire: [DA2695527]
Pliant A4
 Cantitate: 5000.00
(bucata)
Data initiere: 02.03.2012 09:16
 Data limita etapa: 07.03.2012 17:00
( Deliberare )
 Pret maximal: 2.42 RON
(0.56 EUR)
 Descriere:
- pentru fiecare serviciu prestat a€“ pret în LEI/serviciu (fara TVA), respectiv pentru fiecare produs tiparit (ex. afis, brosura, pliant) a€“ pret în LEI/bucata (fara TVA).
- suport tipar a€“ hârtie dublu cretat lucioasa 150gr./ m²;
- imprimare full color fata-verso;
- biguire, pliere în 3, finisare;
- ambalare a€“ top 1000 de bucati;
Citeste mai mult: Afacere cu 5000 de pliante prin Primăria Târgu-Mureș
P.S. Cele două firme sunt deja abonate la afaceri prin Primăria lui Florea, mai ales în acest an electoral și de criză. În joc sunt, așa cum se vede, peste 4.400 de euro din banii târgumureșenilor! Anchetează cineva sau DNA, Poliția, ANI, SRI, cei cu anticorupția și curtea de conturi se feresc să nu îi mai atace…vandalii? Atenție, sunt banii și ai dumneavoastră, acoperiți rahatul de partid sau îl fluturați la instituțiile abilitate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.