joi, 9 august 2012

Rromii, între dansat în genunchi, țigancă împuțită și țiganii din cuibul care e stârpit!


Rromii, între dansat în genunchi, țigancă împuțită și țiganii din cuibul care e stârpit!
Ce să vezi, primăria care externalizează servicii și, așa cum găsim pe internet, pe persoana fizică care a primit afacerea cu numele și prenumele  unei persoane de etnia de care vorbim, acceptată la Universitatea Petru Maior pe loc de minoritar, Primăria Târgu-Mureș a comis-o urât cu rasismul! Se pare că pentru unii rromii sunt buni când fac cu ei afaceri pe primărie, când vin oamenii din Valea Rece încolonați să voteze pedelistul care le dă locuințe prin afacerea cu abonatul banilor noștri, Bența, altfel ei sunt...nașpa. Priviți anunț pe care dobitocii din primărie l-au postat pe site: Poliția locală a stârpit cuibul de țigani de la Bazinul 1 Mai! Trecem peste rasismul evident al pramatiilor și atragem atenția asupra etniei specificate expres de bandiți, pe când în cazul altora, români, maghiari, etnia nu contează! Rromii sunt buni cînd faci afaceri cu ei, când îi aduci la vot, cînd îi ai colegi în primărie, când le faci garsoniere de 30.000 de euro bucata și sunt cu cuib (adică ceva....păsări?!), altfel nu? Reamintim celor de la Combaterea discriminării că au dat unui pedelist, Munteanu, afaceristul  lui Florea cu post în prefectură și dracul știe ce sondaj de 6.000 de euro pentru primărie, 1000 de lei amendă pentru doar un citat de la intrarea unui anumit lagăr de exterminare. Ce pedeapsă iau borfașii ăștia acum?! Sau dobitocii se conformează unui anume pedelist, pentru care rromii sunt buni atunci când dansează  lângă femeile lor, iar în alt caz țiganca e...împuțită? Rasiștii din Primăria Târgu-Mureș să plătească, iar prostovanii de la poliția comunitară care sunt vinovați de apelative și discriminare să își ia șutul în fund și amenda necesară. Bandiții ăștia erau prinși acum 7 săptămâni cu manipularea cu vandalii și cu minciunile cu sereiști expirați. SRI, poate te simți, că se folosesc ăștia de firmă, ca să acopere găinării pe instituție și cheltuirea banilor publici pe propaganda pedelistului! 


Ca urmare a autosesizarii Consiliului din data de 20.01.2012, cu privire la mesajul cu caracter discriminatoriu "Arbeit macht frei (Munca te face liber - n.r.) - asta sa inteleaga protestatarii", postat pe pagina personala de Facebook a directorului de cabinet al Prefecturii Mures, dl. Mircea Munteanu, Colegiul director a constatat, cu unanimitate de voturi, ca s-au incalcat prevederile art. 2, alin. 1 si art. 15 din O.G. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, republicata si a sanctionat reclamatul cu amenda contraventionala in cuantum de 1.000 lei.

Fapta constituie o propaganda nationalista care aduce atingere demnitatii umane si creeaza o atmosfera degradanta, umilitoare si ofensatoare indreptata impotriva grupului de protestatari, asemenea comunitatilor care au fost afectate de regimul si doctrina fascista de-a lungul istoriei.

Hotararea Colegiului director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii va fi redactata si comunicata reclamatului in termen de 15 zile de la adoptare, conform legii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.