joi, 9 august 2012

Angajații lui Florea fac mini-recensământ. Ghiciți ce cifre vor scoate din burtă inșii controlați de șmecherașii din PDL!

Angajații lui Florea fac mini-recensământ. Ghiciți ce cifre vor scoate din burtă inșii controlați de șmecherașii din PDL!
Într-un oraș în care șmecherașii de la PDL fac afaceri pe firme de partid, din banii publici, sondaje de opinie și publicitate pe firme PDL, folosesc bandiții de funcționari publici pupincuriști în campanie, ba și foștii sereiști și alți cretini care nu își cunosc atribuțiile, o primărie PDL să vină să facă mini-recensământ pare o glumă proastă! Păi funcționarii ăia controlați politic și nu numai sau chiar cu carnet de partid ce vor face, oare? Păi, pot să evite să meargă pe teren, pot să bage  din burtă date, pot să scoată de pe listă pe unii, pot să se folosească de șefii de asociație de proprietari care sunt momiți cu câte 10 abonamente la FCM, cu parcări, cu meciuri cu Clau-gol, idolul lor de partid. În acest oraș apar vandalii în campanie electorală a lui Florea, iar SRI Mureș a confirmat, prin tăcere, că a fost o lucrătură ordinară de partid, pentru că vandalii nu există. Poliția a prins polițiștii locali cu propagandă electorală, pe siteul primăriei sunt doar gunoaiele lui Florea, recensământul este atacat de șmecher, cum să vină primăria să facă ceva legal?! Campania lui Florea a fost pe bani publici, vezi afacerile autocolante și scrisori cu pliante, pe multe mii de euro din banii târgumureșeanului luat de prost de bandiți,  presa e controlată de șmecherașii PDL care dau publicitatea care vine pe firmele lor, polițiștii locali sunt niște cretini care fac propagandă pentru Florea și partid, funcționarii publici din primărie sunt politruci care dau limbi conducătorului iubit sau temut, așa că este nevoie ca USL să-și numească oameni pentru mini-recensământ. Ca să nu avem surpriza  că gangsterii vor scoate, poate, din 100.000 de inși cu drept de vot, dintre care jumătate care ca maghiari ar trebui să fie mai atenți la hoțiile românilor puși doar etnic, 110.000 pe listă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.