duminică, 8 februarie 2015

Aprovizionare pe trecerea de pietoni, fără grija proștilor din poliția locală Târgu-Mureș, poliția lipitoare de autocolante, sub comanda ex-sereistului Bretfelean, în campania gunoiului mare PDL MureșAprovizionare pe trecerea de pietoni, fără grija proștilor din poliția locală Târgu-Mureș, poliția lipitoare de autocolante, sub comanda ex-sereistului Bretfelean, în campania gunoiului mare PDL Mureș
Cum proștii din poliția locală Târgu-Mureș nu își scot izmenele pe stradă, doar când e de lipit autocolante pentru banditul etnic de la primărie, să nu vă mire că bandiții tolerează aprovizionarea pe trecerea de pietoni. Pentru bastarzii ăștia, parcarea nu e ilegală la 25 de metri înainte și după trecerea de pietoni. Noroc că jegurile sunt vocale cu 15 martie, cu surse SRI, deh, la afacerile cu vulturii albaștri ai plimbărilor în Grecia…folclorică pentru pupincuriștii lui Florea și la tabere de pictură pe banii publici sau când fac pe nebunii când aud de etichete în limba maghiară. Fiindcă e oraș etnic și românismul trebuie apărat cu scursurile etnice respective. Despre sarcinile poliției locale, să nu mai spunem nimic, bastarzii au blocat o stradă cu sens unic pentru că sereistul zburat pentru încălcarea gravă a statutului SRI la Maramureș și retardatul pe PF al lui Florea aveau chef de băute în mijlocul străzii!
P.S. Exact peste drum, un panou inutil de circulație a căzut pe o mașină și era să reteze capul unei femei. Cum ați ghicit, bandiții de sub comanda ex-sereistului Bretfelean nu și-au mișcat izmenele ca să constate accidentul de circulație și au chemat păgubiții la sediul Eneromur pe care a pus mâna retardatul pe PF al lui Florea, artizanul distrugerii centralelor Energomur (trebuie să vă deconectați, în caz că ați uitat ce spunea banditul în cartierul Unirii, înainte să fie dat ca mituit de firma Coral, în EVZ, prin Kagan Ildiko, ca orice lepră de român hoț care fură orice pe partid sau pentru mă-sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu