luni, 23 februarie 2015

Prietenarului lui Tati Țerbea - care e dat de EVZ ca mituit de firma Coral - îi e dor de pușcăriaș. De aceea, organizează afacerea tot pentru restaurantul mortului și pe Siletina de care se dezice



Prietenarului lui Tati Țerbea - care e dat de EVZ ca mituit de firma Coral - îi e dor de pușcăriaș. De aceea, organizează afacerea tot pentru restaurantul mortului și  pe Siletina de care se dezice

Maior are efectul muștii la rahat. Acolo unde apare sigur e dedicație a banditului mare PDL. Cum altfel decât pe… Țerbea, iar când umflă banii și Siletina subvenționată 100 la sută și de care Maior se dezice de frica ANI, aveți o altă afacere obișnuită pentru gașca etnică a lui Florea, pe partid și camarila cretinoidă sau retardată.
P.S. Atenție, bandiții și scursurile care semnează birou de presă - cu textul venind de la consilierul agramat al retardatului lui Florea - fac campania ordinară pentru Maior. Gagiul dat ca mituit de către firma Coral, cum scria EVZ, care mai specifica că mita ajungea la Maior prin Kagan Ildiko, directoare la locul călduț!  Să mai spunem de conflict de interes și de PFA inventat de banditul mare PDL Mureș ca banditul să poată dedica în 24 de ore 35.000 de lei inginerașului tomnatic pe care scursura etnică l-a adus la primărie?! PFA inventat în 3 iulie, angajarea lui Maior în 5 iulie, a ce pute DNA? Sau mafioții PDL și bandiții SRI care îi țin în brațe pe hoții etnici din primărie sunt mai puternici?!

Duminică, 1 martie a.c., de la ora 17.00, Complexul President va găzdui întâlnirea festivă a pensionarilor prilejuită de Sărbătoarea mărţişorului. „De fiecare dată, mă bucur să fiu alături de pensionari la acest gen de evenimente. De aceea, le adresez şi în acest an invitaţia de a fi alături de noi, de Primăria Tîrgu Mureş la toate acţiunile pe catre le organizăm pe tot parcursul anului 2015. Cu prilejul Sărbătorii mărţişorului, dorim să le oferim, doamnelor şi domnilor pensionari, o seară minunată, aşa cum de altfel am făcut-o şi în ceilalţi ani. Le vom pune la dispoziţie, şi de această dată, mijloace de transport în comun pentru a le facilita accesul spre locul de desfăşurare a manifestării. În final, nu pot decât să le adresez distracţie plăcută şi o seara minunată tuturor participanţilor.”

Înscrierile se fac zilnic între orele 9:00-13:00, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, în limita locurilor disponibile. La înscriere participanţii sunt rugaţi să prezinte: actul de identitate şi cuponul de pensie. Costul unui bilet este de 10 lei.

Totodată, anunţăm doritorii că, în ziua evenimentului, de la ora 15:00, din principalele zone ale oraşului vor porni curse speciale de autobuz, care vor asigura transportul participanţilor la evenimentul ce le este dedicat. De asemenea, la sfârşitul întâlnirii, la ora 22:00, aceleaşi mijloace de transport vor asigura revenirea participanţilor în cartierele de unde au plecat.



Biroul de presă al primăriei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.