joi, 5 februarie 2015

Cursuri gratuite pentru șomeri. Reclamă la o școală târgumureșeană!



Cursuri gratuite pentru șomeri. Reclamă la o școală târgumureșeană!
Cum unii fac pe nebunii și organizează în școala respectivă spectacol de magie în timpul orelor de curs, pe bani sau cer 5 lei de la elevi pentru…șah, poate gașca de la IȘJ Mureș- adică Someșan and Co. - va verifica ce e cu cearceaful expus la stradă, pe poarta școlii! Cursuri gratuite pentru șomeri, reclamă la o școală generală?! Chiar nu vă e rușine?! Să aflăm ce are de spus ministerul și în acest caz!
Ce a înțeles ministerul:

„Reclama” la care faceti referire reprezinta o forma de popularizare a unui proiect finantat din fonduri structurale in cadrul caruia se ofera cursuri gratuite pentru someri. Prin urmare, nu se face „reclama” somajului, ba dimpotriva, masura respectiva e destinata combaterii acestui fenomen social. In ceea ce priveste existenta acelui banner in proximitatea unei unitati de invatamant, amplasarea acestuia nu contravine articolului 4 din Regulamentul de Organizare si Functionare a Unitatilor de Invatamant Preuniversitar: „Unităţile de învăţământ se organizează şi funcţionează independent de orice ingerinţe politice sau religioase, în incinta acestora fiind interzise crearea şi funcţionarea oricăror formaţiuni politice, organizarea şi desfăşurarea activităţilor de natură politică şi prozelitism religios, precum şi orice formă de activitate care încalcă normele de conduită morală şi convieţuire socială, care pun în pericol sănătatea şi integritatea fizică şi psihică a beneficiarilor primari ai educaţiei şi a personalului din unitate.”
 Pentru minister e greu de înțeles că proiectul e destinat celor care au părăsit școala, nu actualilor elevi, că e obligația lui Dobre de la CJM să pună cearceaful undeva și ăsta l-a plantat unde  a găsit spațiu. Nici măcar nu am făcut conxiunea între liberalii de la Consiliile județene, e coincidență... liberală, chiar dacă celălalt liberal a tulit-o de câteva luni în PSD, băiat deștept fiind.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.