duminică, 8 februarie 2015

Concursurile școlare cu plată sunt ilegale. În caz că unii nu au înțeles și alții storc și 5 lei de la fiecare elev pentru curs de șah, ca la Târgu-Mureș

 

Concursurile școlare cu plată sunt ilegale. În caz că unii nu au înțeles și alții  storc și 5 lei de la fiecare elev pentru curs de șah, ca la Târgu-Mureș
Poate află și Someșan că orice concurs cu plată e ilegal, deci și aiurelile recunoscute ilegale deja de Ministerul Educației!
Hotnews zicere:
In ceea ce priveste concursurile cu taxa organizate pana acum de scoli, ministrul a declarat ca "a fost o solicitare generala de interzicere a colectarii de fonduri in scoli. In acest regim al colectarii de fonduri in scoli se incadreaza si taxa de participare pentru concursuri private. Exista organizate de Ministerul Educatiei o serie completa de concursuri fara taxa. Pe de alta parte nu neg nici importanta pregatirii elevilor in vederea participarii la astfel de concursuri (...). Astfel de concursuri, cu taxa, conform unui ordin de ministru de la inceputul lunii decembrie, inainte sa preiau acest mandat, nu mai pot fi organizate in institutiile de invatamant preuniversitar de stat".

 

 

La Târgu-Mureș se organizează concurs Smart în afara cadrului legal stabilit de minister și fără să se ofere chitanță! IȘJ Mureș, dormi sau ce?!La Târgu-Mureș se organizează concurs Smart în afara cadrului legal stabilit de minister și fără să se ofere chitanță! IȘJ Mureș, dormi sau ce?!
Concursul Smart e smart doar la scos banii din buzunarele fraierilor, pentru că el este organizat în afara cadrului legal stabilit de minister și elevii nu primesc chitanță pentru înscriere! Mega afacerea costă 13 lei per elev participant, de regulă băgat în față de profesori sau învățători cu interese, iar de banii respectivi elevii completează o pagină zisă de concurs, primesc o revistuță și un baton cu alune și ciocolată. Cum și cei de la Digi 24 au scris de afacere, iar biroul de presă al ministerului Educației a dat verdictul, cum că avem un concurs organizat în afara cadrului legal, cine mai are interesul în mega-afacerea în care au fost cuprinși peste 40.000 de elevi (peste 100.000 de euro adunați?!). Atenție, IȘJ, ai afacerea cu firmulița cu contract neprelungit, dar care cică se aplică până la denunțare, aveți și problema cu cei care intră prin școli să facă poze și nu eliberează chitanțe. IȘJ Mureș, iubești evaziunea fiscală sau doar pe evazioniști?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu