luni, 16 februarie 2015

UDMR votează pentru păcăliciul cu dedicații de partid, Maior întoarce serviciul etnic!



UDMR votează pentru păcăliciul cu dedicații de partid, Maior întoarce serviciul etnic!
În caz că ați uitat, gagiul întreținut pe carnet de partid și adus de borfașul lui etnic în primărie pe PFA inventat rapid, inginerașul întârziat al lui pește, a fost pus la butoane de votul UDM în contul dedicațiilor pe Peninsula (900.000 de lei pentru afacerea consilierului lui Borbely), în contul tradițiilor secuiești și a altor sărbători de trăire pur maghiară sau secuiască. Gășcarul acesta e dat de EVZ ca fiind mituit de un maghiar, de draga de Ildiko, iar mita a fost primită de la firma Coral, cum scrie EVZ, pe baza actelor DNA. Iar gășcarul nu e luat încă de mascați, iar EVZ nu a dat vreo dezmințire, așadar faptele sunt reale. DNA, cum se cheamă că gagiul acesta ar fi luat bani după ședințele cu dedicații la Coral pe care le conducea? Și cum se face că bandiții din Primăria Târgu-Mureș lucrează cu firma care dă bani oficial PDL. Dacă nu pentru afaceri, pentru sufletele hoților din primărie?!
P.S. Bandiții lui Florea au uitat că siteul pe bani publici tîrgumureș,ro nu e gunoiul lui Chiorean, tîrgumureșeanul.ro, unde scrie lși cu pseudonim și cu autoportrete de studentă  un cretin agramat și care se învârte ca un… singur coi în primărie! Orice mizerie e semnată de dezaxații din primărie cu... birou de presă, deși gunoiul e doar de imagine de la consilierul retardatului lui Florea și vine de la consilierul borfașului cunoscut! Bandiții din primărie știu că asta se cheamă folosirea bunurilor instituției pe orice porc de partid a lui Florea?!
P.S. 2. Unde sunt concursurile rudelor cretine și divorțate ale celor care l-au verificat pe Florea, ale retardatului adus pe PFA de partid, ale golanilor cu ușă în primărie și ale ștoarfelor plantate de bandit, via SRI și presa bovină a cătanei?

Claudiu Maior- prezent la deschiderea Zilelor Filmului Maghiar la cinema ARTA
Vineri, 13 Februarie 2015 10:44 | Imprimare | Email



Marime text:





Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a participat joi, 12 februarie, de la ora 18.30 la deschiderea celei de a 5-a ediţii a Zilelor Filmului Maghiar. Evenimentul, desfăşurat în sala mare a cinematografului „ARTA”, a reunit un public foarte numeros. „Am ținut să fiu prezent astăzi la deschiderea celei de a 5-a ediții a Zilelor Filmului Maghiar pentru a transmite felicitări organizatorilor – Asociației Karte, lui Eliodor Moldovan și frumoasei Eva Szabo pentru implicare. Orașul are nevoie de manifestări multiculturale. Primăria sprijină orice eveniment valoros care promovează normalitatea, armonia, buna înţelegere și toți cei care au idei pozitive pentru evenimentele culturale sunt invitați să ne fie parteneri. Primăvara aceasta Tîrgu Mureșul va găzdui multe evenimente culturale interesante, dezbateri, lansări de carte, concerte organizate de primărie, evenimente la care vă invit încă de pe acum”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior, care, în finalul discursului său, a adresat rugămintea participanţilor de a păstra un moment de reculegere în memoria jurnalistei Becze Dalma.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.