luni, 16 februarie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș țin bugetul la secret! Leprele au uitat să dea buton funcțional actelor!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș țin bugetul la secret! Leprele au uitat să dea buton funcțional actelor!
Leprele lui Florea au ascuns documentele care sunt obligatorii de prezentat poporului care votează pentru porcul etnic, ca să nu vină maghiarul și să fure Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, cum clamau bandiții PDL Mureș în campania pentru Iohannis. Probabil că nu se afișează bugetul votat de mai bine de 10 zile pentru ca bandiții etnici să nu se mai facă de râs ca anul trecut cu dedicațiile cu votul UDMR dat retardatului lui Florea (900.000 de lei, la Peninsula, târg de tradiții secuiești, concert de sărbătorirea diktatului de la Viena ș.a.m.d.), cu uși de 100.000 de lei pentru… girafă, cu sute de mii de euro pentru XP și antiviruși, desigur, pe vreun borfaș etnic al porcului pedelist.
http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=3665%3Abuget-local-aprobat-pentru-anul-2015&catid=44%3Apagini&Itemid=430&lang=ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu