sâmbătă, 21 februarie 2015

DNA, dedicațiile cu banii publici pe sportul scursurilor PDL Mureș, de milioane de euro și patinoarele borfașilor, de 200.000 de euro bucata, mai contează de când bandiții etnici ai PDL au trecut la gunoiul derbedeilor PNL?



DNA, dedicațiile cu banii publici pe sportul scursurilor PDL Mureș, de milioane de euro și patinoarele borfașilor, de 200.000 de euro bucata pe Remo, mai contează de când bandiții etnici ai PDL  au trecut la gunoiul derbedeilor PNL?
În alte părți se anchetează banul public dedicat de porcul mare de partid scursurii etnice subordonate de partid, dar nu la mafia PDL Mureș! Acolo unde încasează bani și banditul fost co-orășean cu jegul cel mare și toate leprele din PDL Mureș. Două milioane de euro dedicați anual pe FCM/ASA-ul familiei cretine de partid, 700.000 de euro pe jegul potlogarului Țerbea, instalație de nocturnă de 200.000 de euro cumpărată de porcul din primărie și PDL și pe care porcul subordonat o folosește gratis, balon de 200.000 de euro pe asociație înființată special ca să umfle banul de la porcul pedelist din primărie, handbal pe găinarii cu neveste dansatoare la bară prin țări nu prea exotice. Mai vreți hoții etnice? DNA, stai liniștită, Ardealul e apărat de porcii etnici, ca nu cumva să vină maghiarul și să fure ce fură ăstia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.