marți, 3 februarie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au mai plantat un indicator cu dedicație Kiss Unicum. Aproape de mijlocul trotuarului!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au mai plantat un indicator cu dedicație Kiss Unicum. Aproape de mijlocul trotuarului! Hoție românească și dedicații la gășcarii etnici și la maghiarii...buni!
DNA, poate verifici mafia din Primăria Târgu-Mureș, cu mituiți de la Coral,  cum spune EVZ, care dă numele neterminatului lui Florea care făcea ședințele de consiliu cu dedicațiile pe Coral, cu găinari aduși pe PF inventat de hoțul etnic al PDL, pe carnet de partid și rudele proaste fără concurs ale leprelor PDL!  
Din ciclul, să facem praf banii publici pe Kiss Unicum, banditul mare și etnic și iubitor doar de maghiari care fac afaceri cu porcii etnici PDL Mureș a plantat zeci de mii de indicatoare inutile, mai ales acolo unde porcul nu a făcut nimic 2-3 mandate, pentru că nu a avut firma abonată și interes în a face praf banii publici ai idioților de târgumureșeni care votează lepra de român pentru a nu veni maghiarul și să fure Târgu-Mureșul. Doar două exemple foto: indicator pus în mijlocul trotuarului din bani europeni, proiect pe 7 firme cu ofertă unică, din care 4 sponsorizează fotbalul pe bani publici, dar pe clubul retardatului, indicatoare puse cu fața spre trotuar, ca nu cumva să ieșiți cu mașina  de pe trotuar prin parcarea... blocată! DNA și Curtea de conturi, verificați dedicațiile hoțului etnic din primărie pe Coral, Kiss Unicum, Senin, Cătană și familionul, pe Maior, pe mă-sa angajatului de borfaș pe PFA de partid și alte rude cretine aduse prin relațiile DNA și PNA, toate măgăriile făcute de banditul etnic al PDL Mureș luat în gașcă de către penelistul Dobre care a acceptat ca viceprimarii lui să fie sabotați de porcul pedelist care trăgea sfori pentru retardatul lui ilegal care se bucură de publicitatea dedicată lui Cătană și prin notarul cu  cartelul bandiților din presă. ANI și DNA, aveți dosarele și scăpați-ne de borfașul adus de porcul mare pedelist la hoția cruntă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.