vineri, 13 februarie 2015

Plâng viorile după ilegalitățile găștii pesediste. Mureșeanul Gliga, un an de pușcărie pe hârtie după ce a luat ilegal peste 5000 de euro, angajându-și nevasta!



Plâng viorile după ilegalitățile găștii pesediste. Mureșeanul Gliga, un an de pușcărie pe hârtie după ce a luat ilegal peste 5000 de euro, angajându-și nevasta!

Mureșenii au trimis tot felul de șmecheri ai banului public în parlament. Printre ei, lutierul minune care a făcut rost de peste 5000 de euro angajându-și nevasta. Despre scursura liberală și ceilalți cu măgării, despre retardatul adus pe PFA în primărie de către banditul lui și despre alte scursuri românești sau maghiare și hoțești pe etnie și partid portocaliu sau cu trandafiri, ANI și DNA încă nu au terminat povestea. Faceți ordine la hoții etnici de Mureș și la dedicațiile etnice ale hoților  eminamente români, maghiari sau jumi-juma?
Deputatul PSD Vasile Gliga a fost condamnat de instanţa supremă la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de conflict de interese, după ce şi-a angajat soţia la biroul său parlamentar, în perioada ianuarie 2009 - martie 2011.


Deputatul Vasile Gliga, condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Instanţa a dispus suspendarea executării pedepsei cu închisoarea în cazul lui Vasile Gliga pentru un termen de încercare de trei ani.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de Vasile Gliga şi de procurori, apelul urmând să se judece tot la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În ianuarie 2014, Vasile Gliga a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), fiind acuzat de conflict de interese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.