joi, 12 februarie 2015

Familia TVR Mureș a propus să organizeze finala națională Eurovision pe banii fraierilor de mureșeni! Ce vrăji erau să facă Florea și Dobre, pe banii prostimii la postul care a concediat femeia de serviciu fără pile! Parteneriat sub duhoarea PNL cel nou, cu hoții vechi!

 

Familia TVR Mureș a propus să organizeze finala națională Eurovision pe banii fraierilor de mureșeni! Ce vrăji erau să facă Florea și Dobre, pe banii prostimii la postul care a concediat femeia de serviciu fără pile! Parteneriat sub duhoarea PNL cel nou, cu hoții vechi!
Cel puțin asta prezintă hotnews care  spune clar că  3 studiouri teritoriale - printre care și cel al familiei TVR Târgu-Mureș (familie având în vedere niscaiva relații de rudenie și amiciție pre-nupțială între angajați ai postului)- au încercat să stabilească  parteneriate cu administrațiile publice locale. Doar atât le mai lipsea celor din familia TVR, post inventat la cererea UDMR, după vreo 8 ani de protocol cu UDMR, post la care se bucură, cum spun angajații,  3 (trei ) contabile, la nici 60 de angajați!

P.S. Gășcarii Florea și Dobre au aruncat fiecare cu 900.000 de lei în organizatorul Peninsulei acum un an. 
Florea  a făcut-o pentru votul UDMR pentru retardatul lui etnic, jegul absolut și ilegal adus de banditul mare PDL la banii publici cu dedicație sportivă și de transport, printre altele. Cât ar fi dat păcălicii acum? Tot atât? Că doar dădeau din buzunarele prostimii și aveau și interese ale hoților din noul PNL, pe publicitate, autocolante, notari de familie de partid hoț, pe consilierii de borfaș, pe avocații cabinetului de găinar și așa mai departe, toate rahaturile românești ale bandiților etnici.
Hotnews zicere:

TVR negociaza in prezent un contract de asociere intre studioul teritorial Craiova si Consiliul Local Craiova pentru organizarea finalei nationale Eurovision 2015, dar nu poate oferi informatii detaliate referitoare la valoarea contributiei administratiei conduse de Lia Olguta Vasilescu. Televiziunea publica a transmis HotNews.ro o serie de clarificari referitoare la organizarea acestui eveniment, ce a starnit o serie de atacuri politice in teritoriu, in ultimele zile.

Potrivit TVR, in promovarea finalei nationale e implicat si seful Stirilor, Claudiu Lucaci, iar Lucian Mandruta reprezinta Ringier, in calitate de consultant, intr-un parteneriat dintre trustul de presa si televiziunea publica, pentru "promovarea actiunilor realizate de catre parti".

    Organizarea finalei nationale Eurovision a starnit o serie de atacuri politice: Aurelia Cristea, deputat PSD de Cluj, l-a atacat pe Emil Boc pentru faptul ca acest oras a ratat sansa de a organiza evenimentul, in conditiile in care si Cluj, si Craiova aspira la titlul de Capitala Culturala Europeana in 2021. Reprezentanti TVR, citati de Ziua de Cluj, au aratat ca studioul teritorial clujean nu a trimis nicio oferta in acest sens, intrucat administratia locala nu si-a manifestat interesul. Tot Ziua de Cluj citeaza si un comunicat al primariei Cluj-Napoca, in care aceasta precizeaza ca nu a fost contactata de nimeni de la TVR sau studioul teritorial pe aceasta tema. Detalii aici

    Piesele calificate in finala selectiei nationale Eurovision au fost anuntate astazi - detalii aici


Intr-o serie de precizari transmise HotNews.ro, TVR arata ca, pentru organizarea evenimentului, au fost luate in calcul toate cele cinci studiouri teritorale TVR: Cluj, Timisoara, Tg. Mures, Craiova si Iasi. Institutia precizeaza ca acestea "au incercat in acest demers sa stabileasca parteneriate cu administratiile publice locale".

Propuneri au inaintat doar trei dintre studiouri: TVR Timisoara, TVR Tg. Mures si TVR Craiova.

    De ce a fost selectata Craiova? "Cei de la Timisoara au propus organizarea la Arad, ceea ce presupunea deplasarea echipamentului, deci costuri suplimentare pentru TVR; Tg Mures nu putea implica prea multe resurse, iar sala propusa are o capacitate mica. In aceste conditii, propunerea TVR Craiova a fost cea mai buna solutie."

 

 

TVR Târgu-Mureș. 60 de inși fac venitul care e cheltuit aproape doar pe salarii compensatorii pentru femei de serviciu!TVR Târgu-Mureș. 60 de inși fac venitul care e cheltuit aproape doar pe salarii compensatorii pentru femei de serviciu!
TVR a făcut public raportul pe 2013 care indică și o ciudățenie în dreptul TVR Târgu-Mureș. Postul teritorial scos din buzunar la comanda UDMR Mureș și după protocolul cu PSD se remarcă prin peste un milion de euro cheltuieli, la încasări banale, de 35.217 de lei! Ceea ce e mai ciudat e existența unei rubrici cu salarii compensatorii, de 14.000 de lei, adică vreo 3.500 de euro! Acum vine partea drăguță. Meseriașii ăștia de la TVR Târgu-Mureș, care au dat afară femeia de serviciu (sic), au avut venituri de 35.217 după munca a 60 de inși plus zeci de colaboratori, dar ca să dea afară două persoane au făcut praf 14.000 de lei, adică mai bine de 30 la sută din veniturile anului! TVR Târgu-Mureș , locul care a înghițit peste un milion de euro, ca la stat!
Sursa:Zi de zi.ro
Un singur angajat al Studioului Teritorial Târgu-Mureș al TVR se află pe lista celor 672 de persoane care vor fi concediați colectiv în cadrul procesului de restructurare și eficientizare al instituției. Acesta nu e nici reporter, cameraman sau tehnician și nici nu deține vreo funcție la nivel de conducere ci e taman femeia de serviciu a studioului.
Lista neagră, pe biroul lui Claudiu Săftoiu
Documentul a fost întocmit luni, 28 ianuarie, și este semnat de Mihai Ovidiu Enea, director al Departamentului Resurse Umane, și Mircea Neacșa, șef Serviciu Personal. „Urmare a procesului de selecție din Societatea Română de Televiziune derulat în perioada noiembrie – decembrie 2012, precum și a aplicării criteriilor sociale în conformitate cu minuta nr. 16136 din data de 23 ianuarie 2013 și Hotărârea Consiliului de Administrație al Societății Române de Televiziune nr. 1 din 23 ianuarie 2013, vă înaintăm lista finală a salariaților care vor primi preaviz în cadrul procesului de concediere colectivă”, se arată în documentul adresat lui Claudiu Săftoiu, președinte-director general al Societății Române de Televiziune.
Femeia de serviciu, țap ispășitor?
În mod paradoxal, cu toate că potrivit unor estimări audiența studioului din Târgu-Mureș se situează în jurul unui procent, pe lista celor 672 de persoane care vor trebui să își caute alt loc de muncă se află un singur angajat al studioului din apropierea Sălii Sporturilor. Ghinionista se numește Daniela Chiorean, femeia de serviciu a instituției, găsită se pare responsabilă pentru managementul nu tocmai reușit din ultimii ani al Studioului Teritorial al TVR Târgu-Mureș.
Mopul, mai tare ca microfonul
De asemenea, nota obținută de Daniela Chiorean în cadrul procedurilor de evaluare a fost de 80,17 puncte, cu care a reușit să depășească nu mai puțin de 14 angajați ai studioului din Târgu-Mureș, unii dintre ei chiar reporteri și cameramani: Varga Csaba Ferenc (77,83), Mikulaj Gyulai Laszlo (77,16), Claudiu Ioan Oros (77,00), Silviu Ștefan Nicolici (76,50), Emanoil Chirteș (75,84), Szekely Zita (74,17), Nagy Ștefan Iosif (74,13), Csaszar Zoltan (74,00), Lorinc Lajos (73,83), Borbath Barna (72,47), Sepsi Ordog Mihaela (72,34), George Rupa (72,00), Hochbaeur Csaba (71,84) și Valentin Gabriel Spingos (71,34).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu