marți, 10 februarie 2015

Peste 50.000 de euro făcuți praf de bandiții din Primăria Târgu-Mureș pentru XP și antiviruși în 2014. Verifică DNA vreun intermediar PDL sau de camarilă care a lucrat cu mafia PDL Mureș?!

Peste 50.000 de euro făcuți praf de bandiții din Primăria Târgu-Mureș pentru XP și antiviruși în 2014. Verifică DNA vreun intermediar PDL sau de camarilă care a lucrat cu mafia PDL Mureș?!

Atenție, e orașul cu publicitatea dată la Cătană care controlează presa cu  notarul la care sunt trimiși leprele de patroni pupincuriști de hoț și de retardat ingineraș, e orașul cu dedicații pe retardatul lui Florea, pe Siletine și fotbal de două milioane de euro anual, e orașul cu mita luată de ratatul de viceprimar de la Coral, cum scrie EVZ, e orașul în care banditul etnic a inventat PFA pentru retardatul lui din PDL, ca să îl aducă pe netot în primărie și să facă cadou 35.000 de lei!  Plus că banditul etnic i-a cumpărat unui retardat instalația de nocturnă pe care o folosește gratis, iar porcul etnic a mai dedicat balonul de 200.000 de euro pe avocățelul care și-a tras asociație cu o lună înainte. DNA, ia porcii etnici ai PDL și scursurile de români hoți din primărie, ca și prostovanii din UDMR care au dat și au intermediat mită la bandiții de români sau e interesul etnic prea mare?!

 


Licențe fără număr, la prețuri umflate, de la bandiții din Primăria Târgu-Mureș, de peste 50.000 de euro! Plus antiviruși la peste 300 de lei bucata! Jaf sau ce? DNA și Curtea de conturi, poate mai și munciți!
Bugetul Târgu-Mureșului, în care bandiții banului public au prins licențe antivirus de 330 lei bucata:
4 office, de 4.000 de lei
4 xp, de 2.000 de lei
20 de windows si alte programe, de 21.000 lei
Pachete software de protecție antivirus, de 20.000 de lei
Suite de pachete software, de 100.000 de lei.
Total, peste 150.000 de lei!
În plus, pentru 33 de antiviruși bandiții banului public din Primăria Târgu-Mureș vor să cheltuiască 10.500 de lei. Să fie vreo zdreanță PDL care vinde la suprapreț, după modelul afacerilor bandiților PDL Mureș? Pentru ordine publică și siguranță națională (sic!) 318 lei per licență! Ghici, ce, nu există antivirus la prețul acela!
Bit Defender TS, 1 an, 3 calculatoare, sub 200 de lei.
KIS, 1 an, 3 calculatoare, 269 lei. Pariem că bandiții cumpără o licență pentru un singur calculator, pe un an, ca să facă praf mai ușor bugetul prostimii care îi votează pe hoții etnici?! Curtea de conturi, să nu îndrăznești!
DNA și Curtea de conturi, verificați ce șmecherii fac ăștia cu licențe fără număr și dacă vreun porc pedelist nu a fost servit iar de porcul lui pedelist, cum e obiceiul la porcii etnici din orașul etnic Târgu-Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu