marți, 3 februarie 2015

Pe vreme când parcările de care scria RTM erau…acoperite





Pe vreme când parcările de care scria  RTM erau…acoperite
Pentru că bandiții PDL Mureș au interese în a face banul public praf, s-a inventat parcarea acoperită. Șmecherie pe firma Senin, prin interesul excitatului retardat al lui Florea, care este dat bănuit ca acționarul real al firmei!
 Cât fac praf bandiții din Primăria Târgu-Mureș? Doar 800 de euro per un loc de parcare!
 După ce bandiții ăștia au făcut locurile de parcare și retardatul lui Florea a venit să se pozeze cu presa controlată prin cartel și notar prin afacerea model Zereș de care se bucură și Cătană, porcii lui Florea au inventat afacerea 7 firme pe bani europeni. Asfaltare, pișcotare, gașca lui Florea,  înțelegeți specimenele abonate. Parcările care v-au costat 800 de euro pentru fiecare mașină parcată sunt rase și în loc apar parcările fără nimic deasupra, cu loc de vopsea tras pe asfalt! Așadar, porcul din primărie v-a făcut praf doar pe strada G. Coșbuc vreo 16.000 de euro, apoi banditul a distrus mizeria de lemn și a făcut praf și banii europeni, pentru asfaltarea locului de parcare. DNA, fără Curcă, nimic sau e mafia banditului PDL prea mare și interesele gunoaielor etnice și de la SRI esențiale?
P.S. Gagii din asociațiile de proprietari cu șefi care nu își plătesc contribuția la bloc și primesc terenuri fără autorizație și plata impozitului de la banditul PDL mare din primărie au băut cu retardatul exact lângă parcările rase, după ce leprele sereistului zburat de la Maramureș, Bretfelean, au blocat strada, pentru beția porcilor din primărie! Proștii de cetățeni au cerut parcări acoperite, hoțul le-a făcut, apoi a pus de o altă afacere, ca să fure și banii europeni. Verificați cum retardatul lui Florea se și laudă cu afacerea, la fel cum retardatul face lobby pentru transport pe firma gunoiului de pedelist. Hoții sunt mereu bandiții de români, iar maghiarii mai pupă un leu și ei dacă sunt în camarila banditului etnic majoritar, altfel nu!
http://www.radiomures.ro/stiri/parcari_acoperite_pe_lista_de_a_teptare_in_tgmure_.html
Parcări acoperite pe lista de aşteptare în Tg.Mureş
Publicat in 17 Mai 2013 ora 7:33 pm de radiomures

Un ascultător  RTM a solicitat  în cadrul emisiunii „Părerea ta” accelerarea lucrărilor pentru construirea parcări acoperite din zona 7 Noiembrie, pe Aleea Constructorilor.

Consilierul primarului municipiului Târgu Mureş, Claudiu Maior, a declarat că nu ştie cu certitudine când vor  ajunge cu lucrările în zonă.

Ema Barabas




Sursa: florentindeac.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.