miercuri, 29 aprilie 2015

2.400 de semnături pentru demiterea fostului sereist Bretfelean, ținut de banditul lui din PDL cu excursii în Grecia, cu tabere de pictură și pseudo-sport pe bețivanii care visează vulturi albaștri ai sindicatului. DNA, verifică banditul mare PDL Mureș și cadourile pe viermii care au lipit autocolantele din banii publici în campania electorală a hoțului etnic!

2.400 de semnături  pentru demiterea fostului sereist Bretfelean, ținut de banditul lui din PDL cu excursii în Grecia, cu tabere de pictură și pseudo-sport pe bețivanii care visează  vulturi albaștri ai sindicatului. DNA, verifică banditul mare PDL Mureș și cadourile pe viermii care au lipit autocolantele din banii publici în campania electorală a hoțului etnic (1900 de euro, 3000 de autocolante)

Ca unul care am făcut sesizare și am depus mărturia care a stat la baza dosarului de la Parchet, vă invit să cereți zburarea lui Bretfelean, scos basma curată de DNA și Parchet, deși Florea  a recunoscut manipularea ca fiind a lui Bretfelean!
Faptele sunt:
1.sesizare făcută doar de PDL cum că vandalii imaginari atacă orașul și numai candidatul lui asigură liniștea. Invenție de campanie electorală!
2. Tipărirea de autocolante din banii publici. Coincidența dracului, afacerea autocolante era pe magazin FCM, 1900 de autocolante, 3000 de euro! Dovadă că bandiții PDL au premeditat cu o lună atacul imaginar! Abuz în serviciu, folosirea banilor publici în campania lui Florea sau ce?
3. Folosirea angajaților lui Bretfeleanus pentru lipire și abandonare după ce târgumureșenii au sunat la poliție și au anunțat BEJ și BEC.
4. Folosirea siteului tîrgumureș.ro,  pe bani  public, tot pentru manipularea cretinilor români din PDL și primărie.
5. Recunoașterea lui Florea cum că Bretfeleanus e inventatorul manipulării de duhoare sereistă:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.