duminică, 26 aprilie 2015

Urmăriții penal pentru măgăria bani pentru ASA trebuie să decidă dacă votează pentru... ASA!



 Urmăriții penal  pentru măgăria bani pentru ASA trebuie să decidă dacă votează pentru... ASA!
Mega-găinăria cu bani pentru retardații de partid, scursurile etnice PDL, desigur, a explodat, iar DNA a trecut la fapte. Joi e ședință de consiliu, în care urmăriții penal trebuie să decid dacă continuă să dea banii lui Maior, la ordinul hoțului mare PDL Mureș. Cum ar veni, acuzaților li se posibilitatea să mai facă o porcărie ilegală, dacă tot riscă să fie condamnați pentru prima  măgărie: bani pentru un gagiu care recunoștea că nu își plătea obligațiile la stat! Atenție, Maior nu a  fost anunțat inițial ca urmărit penal, dar EVZ publicat că gagiul a luat mită de la Coral prin Kagan Ildiko! Atenție, gagiul e și din partidul sponsorizat oficial de Coral și condus ședințele cu dedicații pentru Coral. DNA Mureș, te-ai prins?! Consecință a votului etnic, cu mafie pur românească, oraș în care maghiarul e bun doar când votează sau face afaceri pentru mega-hoțul român din PDL și ceva scursuri din PNL și PSD, cu afaceri pe familion

Ședinta de CL cu proiect de hotărâre privind desemnarea unei comisii pentru analizarea oportunităţii colaborării Municipiului Tîrgu Mureş cu ASOCIAŢIA „Fotbal Club ASA 2013 Tîrgu Mureş. Voteaza tot consiliul local urmarit penal pentru precedenta dedicatie pentru maior, 2 milioanede euro, cu tipul neplatind impozitele la vremea respectiva.
DNA anunță oficial urmărirea penală față de găinarii etnici care  dedică banii publici la demenții lor din partide! Florea și Maior, pute deja?!
E bine că DNA s-a prins că Florea a dedicat bani publici la  retardatul care nu plătea impozite  și dări, convins că porcul lui  din PDL Mureș va plăti obligațiile din banii publici dedicați! DNA, verifică și salariile pe care borfașii le plătesc tot din banii publici, cu guriștii de la stadion angajați pe firme de salubritate și trimiteți hoții-hoților, jegurile de români care fac de rușine orașul, acolo unde merită: la pușcărie! Atenție, Florea și-a  actualizat declarațiile de avere și gagiul are 200.000 de euro în conturi, așa că nu mai face pe idiotul sărac ca atunci când scria cu nesimțire că deține bijuteriile nevestei și mașina! 
Mulțumesc, DNA, fără Curcă, poate redeschideți dosarul cu folosirea banilor publici în campania banditului mare PDL Mureș, cea cu vandalii imaginați de dementul venit de la SRI, cu 3000 de autocolante, pe 1900 de euro, pe firmă cu magazin FCM, cum  dovedește anunțul anterior de pe licitatiapublica.ro! Dacă vreți hoții cu  mai multe dosare și demenții de la SRI luați cu duba!
COMUNICAT
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureș au dispus efectuarea urmăririi penale față de:
- DORIN FLOREA și KISS IMOLA, primar respectiv director economic ai municipiului Tîrgu Mureș, cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,
- MĂCEȘANU VIRGIL, CIOBAN MARIA, jurist respectiv secretar în cadrul Primăriei Tîrgu Mureș, și BENEDEK ISTVAN, GOMBOS GEZA CSABA, PETI ANDREI, JOZSA TIBOR, KARACSONY ERDEI ETEL, BAKOS LEVENTE ATTILA, TORZSOK SANDOR LASZLO, KIKELI PAL ISTVAN, SOOS ZOLTAN, HALLER BELA, ROMAN IOANA DANA, MATEI DUMITRU, PUIAC ION CLAUDIU, FĂRCAȘ IOAN, GUJAN HERMAN COSMIN LUCIAN, SOMEȘAN CRISTINA LIGIA, SABĂU POP AURELIAN OLIMPIU, LOGHIN LUCIAN MIRCEA, URCAN GHEORGHE, consilieri locali în cadrul primăriei Tîrgu Mureș, cu privire la săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,
În ordonanța de efectuare a urmăririi penale se arată că, în cauză, există date și indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:
La data de 18 iulie 2013, suspectul Dorin Florea în calitate de primar al municipiului Tîrgu Mureș și ordonator principal de credite și-a îndeplinit defectuos atribuțiile de serviciu prin încălcarea prevederilor mai multor acte normative care interziceau alocarea de fonduri de la bugetul local către Asociația Sportivă Fotbal Club Municipal Tîrgu Mureș, întrucât aceasta avea obligații de plată neonorate privind impozitele și taxele către stat, precum și contribuțiile către asigurările sociale de stat.
Concret, suspectul a inițiat, în condiții ilegale, un proiect de hotărâre de consiliu local, care a stat la baza adoptării, în mod ilegal, la data de 25 iulie 2013, a hotărârii a Consiliului Local Municipal privind aprobarea alocării, de la bugetul local, a sumei de 4.000.000 lei pentru sezonul competițional 2013-2014, în vederea continuării asocierii dintre municipiul Tg. Mureș și Fotbal Club Municipal Tg. Mureș.
La acea ședință a participat, pe lângă cei 20 de suspecți - consilieri locali, și secretarul Primăriei Municipiului, suspecta Cioban Maria, care a contrasemnat documentul respectiv.
Ulterior, suspectul Dorin Florea a încheiat și semnat în condiții ilegale, ca reprezentant al municipiului Tîrgu Mureș, alături de suspecta Kiss Imola, în calitate de directorul economic, un contract de asociere cu Asociația Sportivă Fotbal Club Municipal Tîrgu Mureș, contract vizat de suspectul Măceșanu Virgil în calitate de jurist, prin care s-a alocat acestei asociații sportive, de la bugetul local, suma de bani respectivă.
Prin aceste fapte a fost prejudiciat bugetul local al municipiului Tîrgu Mureș cu suma de 4.000.000 lei, plătită asociației sportive în perioada 21.08.2013 - 31.05.2014, concomitent cu obținerea unui folos necuvenit pentru Fotbal Club Municipal Tîrgu Mureș.
Suspecților li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.
În dosar se efectuează acte de urmărire penală și față de o altă persoană.
În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea SRI.
Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.