sâmbătă, 25 aprilie 2015

GSP scrie că ASA nu își plătește jucătorii de 5 luni! Atenție, banditul PDL Mureș are joi ședință de consiliu pentru… oportunitatea asocierii (livrării de milioane de euro pentru pedelistul Maior), în consiliul local urmărit penal pentru că a dat bani retardatului cu datorii la stat și care aștepta tot de la hoțul mare PDL Mureș ca să îi dea banii pentru impozitele familiei!



GSP scrie că ASA nu își plătește jucătorii  de 5 luni! Atenție, banditul PDL Mureș are joi ședință de consiliu pentru… oportunitatea asocierii (livrării de milioane de euro pentru pedelistul Maior), în consiliul local urmărit penal pentru că  a dat bani retardatului cu datorii la stat și care aștepta tot de la hoțul mare PDL Mureș ca  să îi dea banii pentru impozitele familiei!

 4.Proiect de hotărâre privind desemnarea unei comisii pentru analizarea oportunităţii colaborării Municipiului Tîrgu Mureş cu ASOCIAŢIA „Fotbal Club ASA 2013 Tîrgu Mureş.

Chiar dacă sînt pe locul 2 în clasament şi la doar un punct de Steaua, cu şanse mari să cîştige primul titlul din istorie, jucătorii ASA-ului au mari restanţe financiare.

Surse credibile din cadrul echipei au dezvăluit că joi seară a avut loc o şedinţă cu liderii echipei şi oficialii clubului. "Ne tot amînă de atîta vreme că o să ne primim banii în foarte scurt timp. Au trecut două luni de cînd ne-au promis acest lucru. Nu putem să fim amînaţi de aproape 6 luni, avem şi noi familii, copii de crescut. Am avut o discuţie mai aprinsă cu cei din conducere şi ne-au promis că la începul lui mai vom avea banii în cont", sună dezvăluirile din vestiar.

În urmă cu doar o săptămînă, portarul Eduard Stăncioiu vorbea deschis despre problemele financiare: "Cu banii sînt întîrzieri ca la orice echipă. Nu ştiu cum e la alţii exact, dar la noi chiar sînt întîrzieri salariale. Nu facem caz, dar ne gîndim şi la asta. Sînt sigur că ai noștri conducători fac tot posibilul să se achite, cît se poate de repede".

    "Sigur că avem probleme, nu trăim în altă ţară sau în altă vreme, dar momentan sînt ţinute sub control"
    Narcis Răducan, preşedinte ASA Tg. Mureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.