luni, 13 aprilie 2015

Atenție, DNA Mureș, Clodu Maior a fost angajat de bandiții lui din PDL Mureș la nici 48 de ore de la înființarea PFA! Cum se numește asta? Abuz, pupincurism, hoție românească, grijă pentru subordonați, mafie? Atenție și la beneficiile UDMR după votul dat unui retardat de-al lui Florea!Atenție, DNA Mureș, Clodu Maior a fost angajat de bandiții lui din PDL Mureș la nici 48 de ore de la înființarea PFA! Cum se numește asta? Abuz, pupincurism, hoție românească, grijă pentru subordonați, mafie? Atenție și la beneficiile UDMR după votul dat unui retardat de-al lui Florea și căutați decontările pe Siletina lui Maior, pe motiv....transport terestru primăria Târgu-Mureș!


Se pare că presa mureșeană- controlată cu publicitatea dedicată pe Cătană cel care se laudă cum duce presa la notar, pentru stabilirea cotelor în ceva ce  pute  a cartel jegos și  a frică de mafia PDL Mureș-are o problemă de creier în a descoperi că marele bandit  PDL și-a adus întreținutul iubit pe PFA inventat special! 3 iulie, înființare, 5 iulie angajare, în nici48 de ore, pentru ca porcul etnic să poată fura 35.000 de lei pentru inginerașul cu diplomă la 35 de ani! Atenție, DNA, orice bandit cu PFA trebuie să aibă și calificare și experiență. În cazul lui Maior hoțul etnic nu a prezentat așa ceva! DNA Mureș, caz și de  competența legii avertizorului public, care interzice angajările  de retardați de partid. Dar cum în Primăria Târgu-Mureș au fost aduși borfașii PDL Mureș, scursurile de consilieri agramați pentru mafioții PDL, rudele celor care l-au verificat pe Florea la DNA/PNA (Pașcan, Sandu, Morar) rudele bandiților din presa  controlată de găinarii PDL prin intermediarii Zereș și Cătană, nevestele idioate din familiile mafioților PDL, ce mai contează un întreținut pe familie la marele bandit  etnic?


Să ne…râdem cu gagiul căruia Florea i-a găsit adăpost de partid în primărie și care a primit dedicație de 35.000 de lei pe PFA inventat de porcul pedelist. Cazul social Maior, angajatul porcului pedelist în nici 48 de ore de la înființarea PFA-ului de ingineraș întârziat!Să ne…râdem cu gagiul căruia Florea i-a găsit adăpost de partid în primărie și care a primit dedicație de 35.000 de lei pe PFA inventat de porcul pedelist. Cazul social Maior, angajatul porcului pedelist în nici 48 de ore de la înființarea PFA-ului de ingineraș întârziat!
Porcii lui Florea fac reclamă lui Maior, ca păcăliciul acesta de partid să fie iertat de DNA și ANI, atunci când se va termina cu dosarele în care este menționat. În caz că ați uitat, acum nici 5 luni EVZ scria că Maior a luat mită de la Coral, prin Kagan Ildiko și gagiul stă bine merci la primăria în care l-a adus banditul lui de partid, pe PFA inventat rapid și angajat păcăliciul și mai rapid.
P.S. Verificați pe ce firme au reparat azilul și căutați și aici porcii din PDL, retardatul lor, ștoarfele etnice care fură românește de când e banditul în primărie și verificați porcii etnici care îi fac reclamă retardatului și merg și la notar cu presa șantajată de banditul PDL.

3 iulie- și-a tras PFA de ingineraș întârziat, 5  iulie – l-a angajat porcul lui etnic de partid!


Maior și-a tras PFA în 3 iulie și în 5 iulie borfașul din primărie a și semnat contract cu pedelistul! Sfânta nerușinare a porcului  PDL Mureș! Dați lichelelor de partid cu legea avertizorului public peste bot și chemați DNA pentru faptele de corupție!
După cum arătam dedicațiile porcilor PDL Mureș cu prilejul balonului pentru acoperit bazin la Week-end; fă-ți asociație (Asociația Protecting People) și într-o lună își dăm și afacerea de 200.000 de euro, banditul PDL Mureș i-a inventat lui Claudiu Maior dedicația în 48 de ore! Concret, gășcarul porcului pedelist și-a înființat PFA în 3 iulie, iar în 5 iulie porcul lui de partid îl punea să semneze contract pentru 35.000 de lei dedicație! Îi rupe careva tupeul porcului pedelist care și-a tras pedelistul în primărie la comandă și pe carnet de partid?! Sau e mafia porcilor PDL Mureș prea mare?! Verifică cineva și dacă porcii PDL Mureș au plătit impozitele la stat și ce calificare are Maior, dacă porcul lui de partid îl consideră PFA (persoană fizică autorizată!). Autorizată în ce? În dedicații de la porcul PDL Mureș?! Ca ingineraș cu diplomă tomnatică?!

  Cod Unic de Identificare: 30385294
  Nr. Registrul Comertului: F26/818/2012
  Stare societate: INREGISTRAT din data 03 July 2012
  Anul infiintarii: 2012
  Cod Caen:
  Tipul de activitate:
Pentru a vedea campurile Ascunse (ascunse cu stelute) trebuie sa platesti. Datele de contact sunt gratis doar pentru firme active nu si pentru Firmele radiate sau PFA-uri sau profesii liberale. Pentru a plati apasa aici
    Toate informatiile despre firma MAIOR SERGIU CLAUDIU PERSOANA FIZICA AUTORIZATA pe site-ul firme.info sunt informatii publice.
    Pentru a vedea sursele de unde au fost preluate informatiile si dreptul de a fi folosite apasati aici
Informatii Generale preluate la data de 27-Nov-2012
    Firma Infintata in anul 2012
    Ultima Inregistrare la ANAF (*): 28 June 2012
    Prelucrarea ultimelor informatii depuse la ANAF (**): 04 July 2012
    Nu exista informati despre impozitul pe venit/profit
    Nu exista inregistrari ca se platesc asigurari sociale
    Nu exista inregistrari ca se platesc contributia de asigurari pentru somaj
    Nu exista inregistrari ca se plateste contributia angajatorilor pentru Fondul de garantare pentru plata creantelor sociale
    Nu exista inregistrari ca se plateste contributia pentru asigurari de sanatate
    Nu exista inregistrari ca se plateste contributia pentru concedii si indemnizatii de la persoane juridice sau fizice
    Nu avem date in legatura cu numarul angajatilor
(*) Data ultimei cereri de inregistrare/mentiuni de la ONRC sau a ultimei declaratii de inregistrare/mentiuni de la organul fiscal competent
(**) Data prelucrarii cererii de inregistrare/mentiuni de la ONRC sau a declaratiei de inregistrare/mentiuni de la organul fiscal competent, de catre ANAF
PFA MAIOR SERGIU CLAUDIU PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
Date Economice
  Cifra de faceri:    0 Lei
  Profitul net:         0 Lei
  Pierdere net:        0 Lei
  Profit brut:           0 Lei
  Pierdere brut:       0 Lei
  Salariati:    0 angajati
  Tipul de activitate, conform clasificarii CAEN din 0       -
  Datorii Total:       0 Lei
  Cheltuieli totale: 0 Lei
  Venituri totale:     0 Lei
  Active imobilizate TOTAL:     0 Lei
  Stocuri:      0 Lei
  Casa si conturi la banci / Disponibilitati banesti:   0 Lei
  Creante:     0 Lei
  Cheltuieli in avans:        0 Lei
  Venituri in avans:           0 Lei
  Capitaluri: 0 Lei
  Patrimoniul regiei:         0 Lei
  Patrimoniul public:        0 Lei
  Provizioane pentru riscuri si cheltuieli:        0 Lei
  Capital social subscris si varsat:         0 Lei
  Informatii din data de 27-Nov-2012

Sebastian Pui  zicere:

Încă o dată s-a adeverit că am dreptate


La data de 03.06.2013, Claudiu Maior şi-a exprimat intenţia de a mă acţiona în instanţă, printr-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei Târgu-Mureş:  “Consilierul Claudiu Sergiu Maior se constituie parte civilă şi solicită daune morale de la consilierul Pui Sebastian Alexandru, probând prin înscrisuri, declaraţii, martori, infracţiunile comise de consilierul Pui Sebastian Alexandru”, se arată în document.
Astfel, în data de 03.06.2013 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş a fost înregistrată plângerea penală formulată de numitul Maior Claudiu Sergiu prin care a solicitat efectuarea de cercetări faţă de Pui Sebastian Alexandru sub aspectul comiterii infracţiunii de denunţare calomnioasă prev. de art.259 V.c.p. (Dosar nr. 3066 /P/2013).
Redau câteva spicuiri din ORDONANŢA de clasare din data de 28.11.2014, în care: Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Târgu Mureş
Examinând actele şi lucrările din dosarul penal cu numărul de mai sus,

CONSTAT:
În data de 03.06.2013 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş a fost înregistrată plângerea penală formulată de numitul Maior Claudiu Sergiu prin care a solicitat efectuarea de cercetări faţă de Pui Sebastian Alexandru sub aspectul
comiterii infracţiunii de denunţare calomnioasă prev. de art. 259 V.c.p.
Apoi, din actele şi lucrările efectuate rezultă următoarele:
Fiind audiat în prezenta cauză, numitul Pui Sebastian a declarat că în cursul lunii martie 2013 deţinea funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Târgu Mureş, funcţie pe care o deţinea şi Maior Sergiu Claudiu, ocazie cu care a aflat că există înregistrat la Primăria Târgu Mureş un contract de prestări servicii între Primăria Târgu Mureş şi PFA Maior Sergiu Claudiu.
În legătură cu cele expuse, la dosar există o copie de pe raportul cle evaluare din 06.09.2013 întocmit de către Agenţia Naţională de Inregritate şi în care se menţionează  că numitul Maior Claudiu în calitate de consilier local în cadrul Consiliului Local al mun. Târgu Mureş, a încălcat regimul juridic al incompatibilităţilor în mandatul 2012-2016, deoarece a încheiat un contract de prestare servicii în valoare totală de 35.840 lei cu Primăria Mun. Târgu Mureş prin PFA Maior Sergiu Claudiu.
Analizând actele dosarului şi având în vedere că varianta susţinută de către făptuitorul Pui Sebastian a fost confirmată printr-un raport de evaluare al ANI apreciez că materialul probator nu este suficient pentru a putea dovedi fără nici un dubiu că numitul Pui Sebastian a urmărit cu intenţie să aducă o învinuire mincinoasă împotriva persoanei vătămate.
Faţă de cele expuse mai sus,
În temeiul art.315 alin. (1) lit. b) din C. proc. pen., cu referire 1a art. 314 alin.(1) lit. a) din C. proc. pen., rap. la art. 16 alin.(1) lit.b din C. proc- pen.,
DISPUN:
Clasarea cauzei având ca obiect infracţiunea de inducerea în eroare a organelor judiciare prev. de art. 268 al.1 C.p. cu aplic. art.5 Cp cu privire la numitul Pui Sebastian Alexandru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu