joi, 30 aprilie 2015

Poliția locală târgumureșeană lipește autocolantele din banii publici pentru candidatul Florea. Nu se compară cu bandiții care spionează pentru primar la Iași?



Poliția locală târgumureșeană lipește  autocolantele din banii publici pentru candidatul Florea. Nu se compară cu bandiții care spionează pentru primar la Iași?
Bandiții din poliția locală târgumureșeană - condusă de unul zburat de la șefia SRI Maramureș pentru încălcarea gravă a statutului SRI - lipește autocolantele cumpărate inițial de borfașul PDL, dovadă a premeditării în campania hoțului jegos român. Banditul  PDL Mureș a cheltuit 1900 de euro din banii prostimii, dovadă anunțul de  licitatiapublica.ro (3.000 de autocolante, magazin FCM). Când au fost prinși, bandiții din poliția locală au anulat operațiunea de manipulare sereistă, recunoscută de Florea: Bretfelean e fost sereist, știe ce vorbește! Și SRI Mureș a recunoscut manipularea, din moment ce nu a reacționat ca orice serviciu util societății. Ce se întâmplă mai departe? DNA cu Curcă a zis că nu e corupție să faci campanie pe banii publici, cu porcii cu statut de funcționari publici transformați în lipitori de autocolante pentru hoțul etnic, Parchetul s-a făcut că nu înțelege hoția banditului etnic. În schimb, la Iași, percheziții, pe motiv că banditul de primar și bandiții din poliția locală se jucau de-a SRI-ul propriu. Să fie mai nasol să spionezi la Iași și să decontezi banul public, decât să manipulezi în Transilvania ca ultimul bețivan sereist și să cheltui banii publici ai târgumureșenilor în campania banditului etnic și să te prindă poliția cu 2000 de autocolante nelipite, din cele 3000?! Desigur, răspunsul ține de interesele pur românești în Ardeal și de permitere a hoției etnice imposibile dinainte de 1918.
 Prin adresa 1117/VIII-I/2012, procuror șef serviciu Elena Curcă spune că nu s-au constat fapte date în competența de cercetare a DNA, motiv pentru care s-a dispus trimiterea sesizării la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș spre a fi avută în vedere la soluționarea dosarului 3570/P/2012!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.