sâmbătă, 25 aprilie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au iar nevoie de 300.000 de lei pe motiv de ghid! Pentru vreun borfaș etnic sau din camarila hoților din PDL și din primărie



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au iar nevoie de 300.000 de lei, pe motiv de ghid! Pentru vreun borfaș etnic sau din camarila hoților din PDL și din primărie!
Locul în care banditul e mereu român și pedelist pregătește o altă dedicație pe bandiți etnici PDL Mureș sau de camarilă porcilor PDL Mureș și de primărie, cum e obiceiul hoților etnici. 70.000 de euro din banii dumneavoastră pentru borfaș, pe motiv de…ghid cultural-sportiv al municipiului. Să ghicim, cătanele vor și la tipografia banditului tras cu nașă ca remorcă?!
Atenție, DNA, banditul a cheltuit 200.000  de euro și pentru instalația de nocturnă pe care o folosește gratis retardatul de partid, iar banditul prins de Curtea de conturi cu tehnică cumpărată la porcul Țerbea mimează acum transport gratuit prin Salubriservul căruia banditul i-a cadorisit sutele de mii de euro din banii publici, ca să nu mai spunem că EVZ a dat că Maior a luat mită de la Coral, după ședințe de inventat taxă de habitat nășite chiar de cel dat că a luat mită! Hoți patologici sau ce? DNA Mureș fără Curcă, hoția românească nu e hoție?! Da, Târgu-Mureșul e orașul în care românul e lăsat să fure, ca să recupereze ce nu a  furat până în 1918, dar furturile și dedicațiile bandiților PDL Mureș ajung la nivel de cost stadion național! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.