luni, 27 aprilie 2015

Peste 1.500 de semnături pentru demiterea fostului sereist Bretefelean!

Peste 1.500 de semnături pentru demiterea fostului sereist Bretefelean!
Adresa permite adunarea de semnături pentru demiterea lui Bretfelean, fost ofițer SRI, șef SRI Maramureș cu abateri grave de la statutul SRI, recuperat de bandiții PDL la Târgu-Mureș.Poate verifică cineva ce înseamnă abateri grave de la statutul SRI, ca să știm ce obiceiuri are gagiul  pentru care Florea a inventat 45.000 de lei cadou pe AS Sindicală a primăriei și poliției locale, ca vulturul albastru să se simtă...high! Atenție, DNA Mureș, sindicat întreținut din banii publici, pe motiv de sport și, desigur,tricouri de decontat de la întreținutul Joma, ca la  gunoiul de cupă a liceelor, cu premii de locul 1 de 15.000 de lei (peste 3.000 de euro!), pentru tricourile gășcarului Joma!




Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și din consiliul local inventează 45.000 de lei cadou pentru AS Sindicală a primăriei și poliției locale cu duhoarea sereistă! DNA, te pui cu mafia?!
Bandiții  din Primăria Târgu-Mureș au inventat bani pentru gășcarii de tip Bretfelean. Cum ăluia nu îi mai ajung afacerile cu tabere de pictură, beneficiarul campaniei  electorale cu scursuri din poliția locală și cu autocolantele din banii publici a inventat cadoul de 45.000 de lei. Așa-zisa asociație sportivă a sindicaliștilor primește bani din buget! DNA,  te simți?!         E și sereistul de la Maramureș om, sunt și bandiții de subordonați ai fostului electrician care fac campanie lui Florea oameni. Depinde de DNA Mureș să  se dovedească noua golănie  a banditului mare din primărie pe gașca care i-a oferit servicii electorale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.