miercuri, 15 aprilie 2015

Bandiții PDL Mureș mimează armonia. În cupă!



Bandiții PDL Mureș mimează armonia. În cupă!
Pentru necunoscători, bandiții PDL Mureș sunt găinarii etnici prinși de CNCD cu discriminarea la adresa maghiarilor, care au semnat pentru Ținutul  secuiesc capitală culturală….europeană, bastarzii care amenințau cu turnătoria la Viktor Orban a udemeriștilor care nu vroiau mega-șmecheria super-calculator pe profesorași Petru Maior și Cantemir și pe câțiva aiuriți români și maghiari, dintre care unii abonați la banditul mare PDL Mureș! Pentru banditul mare PDL Mureș, maghiarul e bun doar la afacerile comune ale gunoaielor etnice și la votul pentru retardatul șoferaș PDL pe  care hoțul îl pregătește să fie  votat de prostime, în rest să nu audă găinarul vreo vorbă sau literă maghiară!
P.S. DNA, dacă tot verifici golanul etnic, verifică și afacerea 15.000  de lei din banii publici pe asociația sindicală a primăriei și banii dați de jeg la poliția locală și la scursurile de la SRI, pe motive de vulturi albaștri ai găinăriei banditului PDL Mureș! Alături de dedicațiile banditului pe Joma și cupele bastardului PDL cu liceeni, motiv de dedicație pe porcul cunoscut!
   Primăria Tîrgu Mureș vă invită duminică, 19 aprilie 2015, de la ora 15.00, la Turneul de minifotbal CUPA ARMONIEI. Evenimentul se va desfășura la Complexul de Agrement si Sport Week-End din Tîrgu Mureș.

     Echipele participante sunt: Consulatul General al Ungariei de la Miercurea Ciuc, A.S.A. – fostele glorii ale anilor ’70 și ’80, presa mureșeană și echipa Primăriei Tîrgu Mureș. Vă așteptăm cu drag!

 

 Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.