marți, 28 aprilie 2015

Dacă tot se strâng semnături pentru demiterea lui Bretfelean, nu uitați de manipularea cu duhoare sereistă a tipului, așa cum a fost recunoscută de Florea!Dacă tot se strâng semnături pentru demiterea lui Bretfelean, nu uitați de manipularea cu duhoare sereistă a tipului, așa cum a fost recunoscută de Florea!

 http://www.petitieonline.com/petiie_pentru_demiterea_d-lui_valentin-constantin_bretfelean_dire
Ca unul care am făcut sesizare și am depus mărturia care a stat la baza dosarului de la Parchet, vă invit să cereți zburarea lui Bretfelean, scos basma curată de DNA și Parchet, deși Florea  a recunoscut manipularea ca fiind a lui Bretfelean!
Faptele sunt:
1.sesizare făcută doar de PDL cum că vandalii imaginari atacă orașul și numai candidatul lui asigură liniștea. Invenție de campanie electorală!

2. Tipărirea de autocolante din banii publici. Coincidența dracului, afacerea autocolante era pe magazin FCM, 1900 de autocolante, 3000 de euro! Dovadă că bandiții PDL au premeditat cu o lună atacul imaginar! Abuz în serviciu, folosirea banilor publici în campania lui Florea sau ce?
3. Folosirea angajaților lui Bretfeleanus pentru lipire și abandonare după ce târgumureșenii au sunat la poliție și au anunțat BEJ și BEC.
4. Folosirea siteului tîrgumureș.ro,  pe bani  public, tot pentru manipularea cretinilor români din PDL și primărie.
5. Recunoașterea lui Florea cum că Bretfeleanus e inventatorul manipulării de duhoare sereistă:
 Prin adresa 1117/VIII-I/2012, procuror șef serviciu Elena Curcă spune că nu s-au constat fapte date în competența de cercetare a DNA, motiv pentru care s-a dispus trimiterea sesizării la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș spre a fi avută în vedere la soluționarea dosarului 3570/P/2012!

"Domnul ministru de Interne ar face bine în primul rând să se documenteze. Domnul Bretfelean este fost ofițer de SRI, știe ce vorbește. Găștile de interlopi nu-i normal să pună mâna pe oraș. Noi nu putem arăta târgumureșenilor că suntem nesiguri pentru că domnul ministru și PSD are campanie electorală. Târgu Mureș și orice oraș al României trebuie să fie sigur și nu la discreția bandelor de interlopi", a declarat primarul Dorin Florea. Florea a explicat că Bretfelean nu este sub comanda Ministerului de Interne, el având atribuții de funcționar public. "Cred că domnul ministru de Interne Ioan Rus nu cunoaște, și când va cunoaște serviciile de informațiile ale poliției și când va da informații reale, o să îl felicite pe domnul Bretfelean că și-a exercitat treaba așa cum spune legea. El (valentin Bretfelean n.r.), în primul rând este în slujba cetățeanului și nu cazon în fața niciunui ministru. Domnul Bretfelean este șeful Poliției Locale cu atribuții clare de funcționar public și nu sub comanda unui ministru de interne", a încheiat edilul.
Citatul de mai sus este din Florea, pomenit aici: http://www.citynews.ro/mures/alegeri-locale-37/florea-ii-ia-apararea-lui-bretfelean-228879/

Pentru a nu mai mânca rahat propagandiștii lui Florea ai agramatului cunoscut de la consiliere, în cazul fostului sereist cu lipitorii de autocolante în campania lui FloreaPentru a nu mai mânca rahat propagandiștii lui Florea ai agramatului cunoscut de la consiliere, în cazul fostului sereist  cu lipitorii de autocolante în campania lui Florea
Pentru a nu mai căuta unii informații din surse, aici e rezoluția Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș în afacerea vandali imaginari în campania lui Florea. Desigur, actul poate fi atacat în 20 de zile, conform legii, pentru oferirea de informații suplimentare. Până atunci, rețineți:
-        Atacul imaginar al vandalilor – nedovedit de vreo instituție a statului român - a fost pus de Florea pe seama lui Bretfelean (e fost ofițer SRI. Știe ce vorbește);
-         activitatea de promovare a lui Florea, factor de responsabilitate și de siguranță (sic), a fost în ultima zi de campanie electorală, care se putea desfășura, oricum, doar până la ora 24;
-        prinși de cetățeni polițiștii locali fără cap au renunțat să mai lipească autocolantele de campanie și au recunoscut că au făcut asta doar pe câteva străzi din cartierul Tudor, ceea ce arată că nu a existat un pericol real niciodată pentru Târgu-Mureș și doar intervenția promptă a cetățenilor nu i-a lăsat pe pupincuriștii lui Florea să își facă campania;
-        găinarii din Alianța pentru mureș (PDL) au sesizat atacul imaginar al vandalilor la poliție, dar bandiții din primărie au formulat corespunzător: unii din partide vor ataca (adică nu APM/PDL și nici candidatul porcilor pedeliști!
-        folosirea funcționarilor publici în campanie, pentru că, ce să vezi, gășcarii din poliția locală au astfel de statut
-         lipsa de reacție a SRI Mureș, atunci când  candidatul susține că Bretfelean, ex. SRI știe ce se întâmplă, pentru că e fost SRI-ist (a ajuns demisul să știe mai multe decât sereiștii actuali, cum ar veni după manipularea porcilor din PDL Mureș)
-        Poliția spunea de autocolante în limba română, așadar se sugerează că vandalii nu îi interesau pe maghiari și doar români trebuiau să se prindă cine sunt vandalii care atacă, spre deosebire de afacerea cu scrisori deschise în plic închis, de promovare a lui Florea în două limbi. Verifică cineva dacă bandiții PDL Mureș nu au furat banii publici pentru campania jegurilor lor?!
-         găinarii susțin că au cumpărat autocolante de la firmă cu care au semnat la luni distanță contract și nu de la firmă cu magazin FCM, cu anunțul cu luni înainte publicat pe licitatiapublica.ro! Desigur, e suficient să se măsoare autocolantele de la poliție și se va vedea realitatea și numărul adevărat al autocolantelor (2000 găsite de poliție la sediul comunitarilor, cum declarau cei de la poliție în 2012!), pentru a demonta poveste cu afacerea pe Oracler Advertising, căruia șmecherașii din primărie îi fac cadou 100.000 de euro pentru materiale ….publicitare. Poate consilierii locali  PSD și PNL, fără afaceri cu bandiții din PDL Mureș, pe ei sau pe copiii lor și școli sau Week-end, vor verifica ce minuni au cumpărat viermii din primărie în anul electoral pentru publicitate?!Publicitate de partid sau ce?!
-        P.S. În an electoral bandiții din primărie și PDL Mureș au făcut  cadou mii de euro pedelistului  Munteanu (acela cu citate naziste), publicitatea a venit pe gășcarul Cătană și pe Dan Suciu, oamenii de încredere și afaceri ai găinarilor din primărie, Florea a trimis scrisori deschise în plic închis – căutați afacerea cu pliante de pe licitatiapublica.ro și comparați cu ce au trimis borfașii în campania găinarilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu