miercuri, 15 aprilie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și din consiliul local inventează 45.000 de lei cadou pentru AS Sindicală a primăriei și poliției locale cu duhoarea sereistă! DNA, te pui cu mafia?



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și din consiliul local inventează 45.000 de lei cadou pentru AS Sindicală a primăriei și poliției locale cu duhoarea sereistă! DNA, te pui cu mafia?!
Bandiții  din Primăria Târgu-Mureș au inventat bani pentru gășcarii de tip Bretfelean. Cum ăluia nu îi mai ajung afacerile cu tabere de pictură, beneficiarul campaniei  electorale cu scursuri din poliția locală și cu autocolantele din banii publici a inventat cadoul de 45.000 de lei. Așa-zisa asociație sportivă a sindicaliștilor primește bani din buget! DNA,  te simți?!         E și sereistul de la Maramureș om, sunt și bandiții de subordonați ai fostului electrician care fac campanie lui Florea oameni. Depinde de DNA Mureș să  se dovedească noua golănie  a banditului mare din primărie pe gașca care i-a oferit servicii electorale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.