joi, 30 aprilie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au de dat 350.000 de lei pentru tricouri Joma, pe motiv de Cupa liceelor.DNA, îi cauți pe bandiții urmăriți deja penal pentru hoția pentru Maior?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au de dat 350.000 de lei pentru tricouri Joma, pe motiv de  Cupa liceelor. DNA, îi cauți  pe bandiții urmăriți deja penal pentru  hoția pentru Maior?!
Escrocii etnici  din primărie și zdrențele șantajate de hoț din consiliul local decontează de pe vremea când PDL era la putere zeci de mii de euro pentru tricourile Joma, prin ceea ce pungașul etnic a numit…Cupa liceelor. Anul acesta, cu IȘJ  cu Someșan cel cu fiul cu afaceri deja pe primăria lui Florea, elevii trebuie să primească echipamente din bani publici, de  la Joma, de 350.000 de lei! Aproape cât a dedicat hoțul etnic din primărie pe fantomatica AS sindicală a primăriei și poliției locale, pentru meritele funcționarilor care nu toarnă la DNA și pentru scursurile din poliția locală care lipesc autocolantele din bani publici ale hoțului etnic PDL Mureș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.