joi, 30 aprilie 2015

2.553 de semnături pentru demiterea fostului șef SRI, Bretflelean

2.553 de semnături pentru demiterea fostului șef SRI, Bretflelean
Tipul  a scăpat  basma curată din dosarele CNCD cu discriminarea rromilor (țiganii cu ...cuib stârpit  de poliția locală) și DNA/Parchet, după ce scursurile lui au lipit autocolantele borfașului PDL, autocolante  din bani publici (afacerea magazin FCM, 1900 de euro, 3000 de autocolante, cum spune anunțul de pe licitatiapublica.ro). Acum i-a supărat rău pe maghiari, dar nu numai. Și cum consiliul local e urmărit penal pentru hoția făcută bugetului local pentru Maior, iar UDMR a votat pentru retardatul  lui Florea, concluzia e că UDMR va ascunde mirosul rahatului și nu va cere schimbarea fostului sereist, zburat de la șefia SRI Maramureș pentru încălcarea  gravă a statutului SRI!
P.S. Cum observa cineva, numărul de anonimi care au semnat indică un singur lucru: oamenilor le e frică de represalii și de gușterii pregătiți la SRI pentru ...problema maghiară!
P.S.2 Căutați gagiul recompensat cu excursii folclorice în Grecia, cu sportul pe vulturii albaștri, pe asociația sindicală (sic!) a primăriei și poliției locale, pe taberele de pictură, mii și zeci de mii  de  euro. Toate după ce bandiții au lipit autocolantele din banii publici pentru campania electorală a lui  Florea, cu vandalii imaginari inventați de Bretfelean, cum recunoștea Florea!


Tîrgu Mureş, 22 aprilie 2015

Invităm toţi cetăţenii de bună credinţă să semneze această petiţie până în 29 aprilie 2015.
Grupul de iniţiativă va preda petiţia şi semnăturile adunate Primarului municipiului Tîrgu Mureş, respectiv consilierilor locali, înainte de şedinţa ordinară a Consiliului Local Tîrgu Mureș din data de 30 aprilie 2015.

Vă mul
ţumim!
Grupul de iniţiativă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.