duminică, 19 aprilie 2015

Găinarii PDL Mureș semnează pentru Ținutul secuiesc capitală culturală europeană, dar fac praf 100.000 de lei pe vreun bastard PDL din camarila hoțului, pe motiv de candidatură Târgu-Mureș!Găinarii PDL Mureș semnează pentru Ținutul secuiesc capitală culturală europeană, dar fac praf 100.000 de lei pe vreun bastard PDL din camarila hoțului, pe motiv de candidatură Târgu-Mureș!
Bandiții PDL Mureș fură doar etnic și mimează interes  pentru maghiari/secui atunci  când descreierații majoritari vor să fure  și în numele maghiarimii. Florea a semnat pentru Ținutul secuiesc și apoi, pentru majoritari, mimează interes pentru Târgu-Mureș. De verificat pe ce cătană cretină din armata de hoți PDL și din camarila dementului etnic se face lobby pentru Târgu-Mureș!

Târgu Mureş susţine Ţinutul Secuiesc pentru Capitala Culturală Europeană
Postat la: 10:38 pm, 18 Aprilie 2013 de Monica Vrânceanu
capitala culturala
Reprezentanții mai multor municipii și orașe din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş au semnat documentația legată de candidatura Ținutului Secuiesc pentru Capitala Culturală Europeană 2021. Printre semnatari se numără, alături de primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, primarii din Târgu Mureș – Dorin Florea,  Miercurea Ciuc – Ráduly Robert, Odorheiu Secuiesc – Bunta Levente, Gheorgheni – Mezei János, Târgu Secuiesc – Bokor Tibor și Sovata – Péter Ferenc.
Documentația a fost semnată, de asemenea, de președinții Consiliilor Județene Covasna și Harghita, Tamás Sándor, respectiv Borboly Csaba.
Primarul Antal Árpád a declarat că semnarea documentației, intitulată sugestiv „Expunere de motive”, constituie un prim-pas spre concretizarea proiectului care va duce candidatura Ținutului Secuiesc în cursa finală pentru titulatura de Capitală Culturală a Europei. În context, Antal a ținut să salute decizia autorităților locale din Târgu Mureș de a se alătura în acest proiect, spunând că aceasta nu va aduce decât beneficii pentru târgmureșeni.
„Consider că vorbim despre o pagină nouă în colaborarea autorităților locale din Secuime, fiind un pas important spre ceea ce ne dorim cu toții: punți între comunitățile de aici – cea maghiară, românească, romă. E o oportunitate de a pune noi baze în relațiile interetnice din Ținutul Secuiesc, după ce sute de ani oamenii de aici au apărat granițele Europei de Est. În cadrul acestui proiect vom pune accent atât pe tradițiile culturale, așa cum este normal, cât și pe rolul pe care Ținutul Secuiesc îl are în Europa acestui secol”, a declarat Antal Árpád. http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/18/targu-mures-sustine-tinutul-secuiesc-pentru-capitala-culturala-europeana/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu