luni, 6 aprilie 2015

DNA Mureș, poate îți bagi nasul și la mega-afacerea pedelistă cu reabilitarea termică cu 20.000 de lei per apartament!

DNA Mureș, poate îți bagi nasul și la  mega-afacerea pedelistă cu reabilitarea termică cu 20.000  de lei  per apartament!
Dacă bandiții din primărie și consiliul local  sunt urmăriți penal pentru dedicațiile scursurilor de partid pentru golanii subordonați de partid,cum sună dedicațiile cu reabilitare termică,cu apartamente  în jur de 20.000 de lei medie, din care prostimea plătește din  buzunar  4.000? Care sunt prețurile reale la mizeria aia? Atenție, e orașul în care se fură aproape doar etnic și în care borfașul PDL Mure a inventat lucrări pentru hoții lui din PDL Mureș și scursurile din camarilă!
P.S. DNA Mureș,  cum sună garsoniere de 120.000 de lei bucata pentru rromi, prin gășcarul banditului pedelist, Bența?!Porcii PDL Mureș vor locuințe pentru...țigani. După ce au construit pe abonatul Bența locuințe pentru rromi!

Porcii PDL Mureș vor locuințe pentru...țigani. După ce au construit pe abonatul Bența locuințe pentru rromi! 
Porcii din PDL Mureș cu atacuri rasiste, la adresa rromilor, cu amenzi de la CNCD pentru discriminarea la adresa rromilor, cu mesaje cu țiganii cu cuib stârpit pe siteul pe bani publici se dau șmecheri și cu bani pentru locuințe destinate...țiganilor! Dupăce porcii PDL Mureș au construit din banii prostimii târgumureșene, pe abonatul porcului pedelist Bența, locuințe pentru rromi cu 120.000 de lei garsoniera!
Pentru că borfașii PDL Mureș nu mai pot fura banii târgumureșenilor se inventează locuințe pentru...țigani, din banii europeni. Să ghicim, porcul pedelist s-a gândit tot la Bența sau la gășcarii de partid Borșan sau Poruțiu?! Alo, bandiții din PDL, după ce ați primit amenzi pentru discriminarea rromilor și atacurile rasiste, ați ajuns să le spuneți rromilor...țigani?! De ce nu țigani cu cuib stârpit, ca acum 2 ani?!   Alo, bronzații de la Soare sau din naștere și din primărie, ați uitat cine v-a votat, leprelor?!
http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2847%3Arolul-bisericii-este-uria-intr-o-romanie-care-se-degradeaz-sub-ochii-notri&catid=49%3Astiri-de-ultima-ora&Itemid=314&lang=ro
P.S. Bandiții lui Florea s-au transformat siteul pe bani publici ai administrației locale în publicație pentru retardații lor de partid? Păi pentru ce aveți publicația cu găinarii de consilieri de troglodit PDL Mureș?
 În fine primarul Dorin Florea i-a informat pe reprezentanţii mass media că a adresat o scrisoare Preşedintelui Comisiei Europene, José Manuel Barroso, solicitându-i sprijin în obţinerea de fonduri europene pentru construirea de locuinţe destinate ţiganilor, municipalitatea reuşind să realizeze în ultimii 10 ani aproximativ 200 de unităţi locative (4.000 mp) pentru această comunitate. Totodată, primarul Dorin Florea a rugat reprezentanţii Uniunii Europene să trimită la Tîrgu-Mureş un delegat al Comisariatului pentru ocuparea forţei de muncă, probleme sociale şi integrare, pentru a vedea la faţa locului, situaţia problemele şi soluţiile găsite pentru comunitatea de romi din oraş.
SC Contrascom Benţa SA câştigă şi în Valea Rece, tot cu locuinţe sociale. Denumirea contractului este: „Locuinţe sociale în Valea Rece, Târgu-Mureş, etapa a II-a”. Autoritatea contractantă este tot  Primăria Târgu-Mureş. Anunţul de atribuire numărul 82557/27.04.2010 stabileşte că pentru construirea a 4 clădiri de locuinţe sociale cu câte două tronsoane fiecare şi câte 6 apartamente/tronsoane (total 48 apartamente cu o cameră) P+E+M, cu instalaţii de apă-canal, electrice şi gaz aferente şi amenajări exterioare se va plăti  4.859.297 RON (49,5 miliarde de lei vechi). Criteriul de atribuire a fost, desigur, preţul cel mai mic, de la 5.700.000 lei, preţ anunţat ca fiind estimat. Contractul nu poate fi subcontractat şi conform siteului licitatiapublica.ro s-au primit 3 oferte.
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea atribuita contractului de autoritatea contractanta
Locuinte sociale in Valea Rece, Tg.mures, etapa a II-a
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: Tg.mures
Codul NUTS: RO125 – mures
II.1.3) Anuntul implica
II.1.4) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
construirea a 4 cladiri de locuinte sociale cu cate 2 tronsoane fiecare si cate 6 ap./tronsoane (total 48 ap.cu 1 camere),P+E+M, cu instalatii de apa-canal, electrice si gaz aferente, amenajari exterioare
II.1.5) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45211000-9 – Lucrari de constructii de imobile colective si de case individuale (Rev.2)
II.1.6) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.2) Valoarea totala finala a contractului (contractelor)
II.2.1) Valoarea totala finala a contractului sau a contractelor
4,859,297 RON
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) S-a organizat o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI
Contract nr: 185 Denumirea: Locuinte sociale pentru romi Valea Rece, Tg.mures et.a-II-a
V.1) Data atribuirii contractului 4/12/2010
V.2) Numarul de oferte primite 3
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
SC CONTRANSCOM BENTA SA
Adresa postala: str.muresului nr.1, jud. mures , Localitatea: Nazna , Cod postal: 547280 , Romania , Tel. 0265320548 , Fax: 0265320549
V.4) Informatii privind valoarea contractului
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 4859297.00 Moneda: RON Fara TVA
V.5) Contractul ar putea fi subcontractat
Nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul de fata este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
VI.2) Alte informatii
VI.3) Cai de atac
VI.3.1) Organismul competent pentru caile de atac
Organismul competent pentru procedurile de mediere
Curtea de Apel Tirgu-mures
Adresa postala: str.Justitiei nr.1 , Localitatea: Tg.mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. 0265-263694 , Email: catgmures@just.ro , Fax: 0265-269199
VI.3.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.3.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul Juridic si Contencios Administrativ
Adresa postala: P-ta Victoriei nr. 3 , Localitatea: Tirgu-mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. 0265-268330 , Fax: 0265- 260.813
VI.4) Data expedierii prezentului anunt
27.04.2010 09:43
Citeste mai mult: Benţa face în sfârşit locuinţe sociale, la preţ puţin peste 100.000 de lei bucata, în Valea Rece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu