miercuri, 7 octombrie 2015

Atenție, DNA, acuzatul că a luat mită de la Coral, Claudiu Maior, își vinde bunurile maică-sii!Atenție, DNA, acuzatul că a luat mită de la Coral, Claudiu Maior, își vinde bunurile maică-sii!
Ca să scape de ce e pe numele lui, Maior plasează casa și terenul pe mă-sa și scapă de 80.000 de euro. Atenție,  DNA, unealta banditului mare din Primărie are PFA inventat special și porcul lui a încălcat legea avertizorului public angajând toți borfașii cu carnetul de partid, adică banditul a  politizat primăria mega-hoților români! Atenție la  împrumutul de peste 5000 de euro pentru firma cu înghețata!

Clodu Maior se pregătește de pușcărie? Casă vândută maică-sii, trăgătoarea de sfori la FCM-ul cu dedicații hoțești ale bandiților PDL Mureș!Clodu Maior se pregătește de pușcărie? Casă vândută maică-sii, trăgătoarea de sfori la FCM-ul cu dedicații hoțești ale bandiților PDL Mureș!
Cu dosar la ANI pentru furtul a 35.000 de lei ilegal, pe PFA, în timp ce gagiul se juca de-a consilierul local, cu statut de complice al porcului mare PDL Mureș, cum scrie presa, la furtul banditului mare PDL(un milion de euro pe motiv de ASA al banditului care nu plătea impozitele la stat!), ce face Clodu Maior? Își vinde casa…maică-sii! Șmecherie pe care a făcut-o și banditul mare PDL, când trebuia să nu aibă banii raportați, cu casa donată lui fiu-su!
P.S. Claudiu Maior e cel acuzat de DNA de complicitate cu Florea, prinsul de ANI cu banii furați pe PFA inventat special la porcul etnic PDL și cel care a luat mită de la Coral, prin Kagan Ildiko, cum scrie EVZ, după ședințe cu dedicație conduse de făptaș!
P.S. Pentru cei nu știu, Clodu era alintul de pușcăriaș iubit, hoțul Țerbea,banditul care trăgea sforile pentru  retardat  și dădea mită pentru gunoiul FCM/ASA.Să se bucure de căldură acolo unde e! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu