luni, 26 octombrie 2015

Atenție la bandiții din Primăria Târgu-Mureș și CL care au făcut parcările ilegale pe treceri de pietoni semnalizate!



Atenție la bandiții din Primăria Târgu-Mureș și CL   care au făcut parcările ilegale pe treceri de pietoni semnalizate!
Un polițist de coloană moare dând în groapă bucureșteană. Tragic, dar evitabil, discuțiile interminabile sunt folositoare doar cu tăiat în carne vie. Din seria tragicul urmează să se întâmple se încadrează mai toate trecerile de pietoni din Târgu-Mureș. Cu  banditul etnic de la primărie, șnapanii au trasat parcările în buza sau chiar pe trecerea de pietoni. 


 Un copil, un bătrân nu vede peste bordul mașinilor și este obligat să ajungă până în mijlocul benzii! Poliția târgumureșeană se ferește de mafiotul PDL, poliția locală primește favoruri, tabere și bețivăneli cu vulturii albaștri ai beției și pistolului de la banditul etnic din primărie. Pentru toate lichele astea cu școala SRI sau nu, viermilor, legea națională  bate orice găinărie locală și târgumureșenii vă pot da în judecată! Dacă legea prevede că se parchează la 25 de metri înainte și după trecerea de pietoni, nu poate veni porcul etnic să inventeze parcare pentru rahatul lui, cu vopsea, atenție, tot din banii fraierilor de contribuabili. În caz că nu ați observat, că parcați  regulamentar sau nu tot gușterul hoțului etnic al PDL umflă banii! Deja s-a rezolvat ridicatul ilegal de mașini prin faptul că o lege locală nu e mai presus decât una națională, e nevoie de declararea ilegală a parcărilor  făcute de borfaș sfidând legislația rutieră! Atenție, șeful poliție județene a fost băgat în rahat de un nevolnic PDL, care i-a dat mită. Încearcă cineva să afle alte capete mari din poliție cu ce sunt la mâna banditului etnic din Primăria Târgu-Mureș din moment ce refuză să își facă meseria?!
P.S. Ați observat că troglodiții cu chipiu sunt pe stradă doar când vine retardatul lui Florea să se pozeze cu presa șantajabilă la notarul gunoiului? Sau când e vreo sărbătoare? Unde sunt ținuți polițiștii, fie și semi-analfabeții securistului Bretfelean? În pivnițe, ca ciupercile?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.