vineri, 2 octombrie 2015

Bandiții PDL Mureș și afacerile lor pe concerte. Și pe scaune închiriate. DNA, lași urmăritul penal și pungașul care a luat mită de la Coral să își facă reclamă, ca niște hoți români fără limită?!



Bandiții PDL Mureș și afacerile lor pe concerte. Și pe scaune  închiriate. DNA, lași urmăritul penal și pungașul care a luat mită de la Coral să își facă reclamă,  ca niște hoți români fără limită?!


Poate DNA Târgu-Mureș mai bagă hoții din Primăria Târgu-Mureș la dosar și cu alte hoții. Culturale, deh.
1.     Afacerea concerte pe bandiții de la televiziunea de partid la care au ajuns casetele pe bani publici ale primăriei, dar și pe alți demenți din camarila hoțului etnic suprem.
2.     Afacerea lumini, sonorizare pe abonații banditului etnic.
3.     Afacerea autocolante tipărite eventual la banditul cu nașă sau la scursurile cu autocolante în campania dementului etnic.
4.     Afacerea medalii și  bijuterii de la bandiții PDL din primărie.
5.     Afacerea scaune  închiriate de porcul etnic din primărie(4 euro jumătate  bucata!), de la pușcăriașul Țerbea și urmașii.
6.     Afacerea transmisiune directă pe șnapanul Știi TV.
7.     Afacerea reclame culturale în presa care primește prin porcul etnic reclamă fără licitații, cu obligativitatea semnării la notar a pactului cu jegul lui Florea. Cartelul slugilor șantajate de mafioții PDL.
8.     Afacerea desființare Casă de cultură a tineretului, pentru nevasta borfașului.
9.     Afacerea pseudo-sponsorizare, de la bandiții care întorc banii la bandiții la care sunt datori pentru afacerile dedicate. Vezi Zile târgumureșene, concert Iglesias, tot ce a mai organizat hoțul român.
10. Afacerea ghidul cultural și sportiv, 75.000 de euro anual. Căutați banditul român în camarila hoțului PDL din primărie, de preferat la gunoiul șantajist cu publicitate sau la banditul PDL cu nașă și tipografie sau la demenetul pedelist pe care munca îl face liber să umfle banii de la hoțul șef de partid.
Atenție, DNA, aveți banditul mare urmărit etnic, scursura cu mita luată de la Coral prin director de primărie, aveți scursura lui Florea pe PFA imaginar, luați hoții români și scutiți orașul etnic de hoțiile eminamente românești! Știm, deranjează marii români și scursurile SRI Mureș, dar asta e, hoția golanilor români trebuie pedepsită, la fel și hoția porcilor aleși etnic!
Peste 3.000 de târgumureșeni au fost prezenți la concertul susținut de maestrul Gheorghe Zamfir acompaniat de orchestra "Zamfir 50" și corul Accoustic, dirijor Daniel Jinga. A fost un alt eveniment deosebit dăruit târgumureșenilor iubitori de frumos. Aflat pe scena concertului pentru al întâmpina pe maestrul Gheorghe Zamfir, viceprimarul Claudiu Maior a declarat: "Maestrul Gheorghe Zamfir face parte din tezaurul cultural al României și va fi mereu un oaspete de seamă al orașului. Îl rog pe maestrul Zamfir să nu uite niciodată că aici la Tîrgu Mureș, domnia sa a primit din partea publicului și a orașului, în semn de respect și recunoaștere a valorii sale, Medalia de Aur a Artelor Transilvane. Muzica lui Gheorghe Zamfir reprezintă România și sufletul acestei țări peste hotare. România a fost cunoscută și recunoscută și prin naiul maestrului Zamfir. Mulțumim și fiți bine venit la Tîrgu Mureș." După discursurile oficiale, primul cântec interpretat în Piața Teatrului a fost celebra melodie Păstorul Singuratic - "The Lonely Shepherd" semnată de James Last. Apoi au urmat alte și alte mari șlagăre, concertul terminându-se pe acordurile Ciocârliei. Aplauzele publicului entuziast au răsplătit frumusețea acestui eveniment deosebit. Mulțumim Gheorghe Zamfir.
Biroul de presă al Primăriei Tîrgu Mureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.