miercuri, 7 octombrie 2015

Hotnews, din nou despre mita luată în Primăria Târgu-Mureș de la Coral, de scursurile lui Florea! Pușcărie pentru banditul care și-a vândut casa…mamei?!



Hotnews, din nou despre mita luată în Primăria Târgu-Mureș de la Coral, de scursurile lui Florea! Pușcărie pentru banditul care  și-a vândut casa…mamei?!
32 de perchezitii ale procurorilor DNA Cluj au loc, miercuri dimineata, in judetele Cluj, Alba, Salaj, Sibiu, Mures si Prahova, din care 5 sunt la sediile unor institutii publice, si vizeaza infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2013 - 2015, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. Surse judiciare citate de Agerpres arata ca procurorii DNA au solicitat documente in legatura cu mai multe contracte de deratizare si dezinsectie incheiate in perioada 2013-2015 intre administratiile locale si societatea Coral Impex SRL. Verificari ale procurorilor au loc inclusiv la Directiile Tehnice ale Primariilor din Cluj Napoca si Sibiu.

    UPDATE Numele firmei Coral Impex SRL a aparut prima data in mai multe scandaluri de coruptie in 2014. Patronul firmei, Alexandru Badea, a fost acuzat ca l-a mituit pe fostul presedinte al CJ Cluj, Horia Uioreanu dar si alti primari (Zalau) si vicepremiari (Targu Murs) din orase unde avea contracte de deratizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.