miercuri, 21 octombrie 2015

S-a trezit abia acum Dinamo să dea mu-mu la bandiții lui Florea



S-a trezit abia acum Dinamo să dea mu-mu la bandiții lui Florea
Nu au zis nimic când hoții lui Florea pentru Maior și mă-sa inventau  loc de divizie, nici la mita gunoiului Țerbea și la legislația care spune că hoții bugetului local pe carnet PDL și de mega-bandit român trebuie retrogradați, nici la hoția un milion de euro prin slugoii cretini ai lui Florea. Mega-hoțiile porcilor români cu complici maghiari i-a durut undeva pe dinamoviști. Bine că s-au trezit acum, înainte de trimiterea în judecată  banditului etnic din primărie, a retardatului lui pe PFA din primărie și a celorlalți borfași ordinari care au furat banii târgumureșenilor!


În primul rând, un club susţinut de administraţia locală, din bani publici, care activează într-o competiţie alături de cluburi susţinute cu bani privaţi nu poate pomeni de conceptul de fair-play.

În al doilea rând, declaraţiile mureşenilor de după meciul de sâmbătă arată faptul că ASA este o echipă care nu ştie să piardă. Dacă declaraţiile tehnicianului sunt oarecum de înţeles prin prisma faptului că el trebuie să se scuze într-un fel pentru înfrângerea suferită, cele ale căpitanului de echipă, Gabriel Mureşan, sunt de netolerat. Un jucător faimos pentru duritate, care a mutilat pe viaţă un coleg de breaslă, este ultimul care poate invoca lipsa cuiva de fair-play, mai ales că în situaţia la care face referire – faza de la care a plecat cel de-al doilea gol marcat de Andrei Marc – cei care ar fi trebuit să trimită mingea în aut erau chiar jucătorii echipei lui, care erau în posesie. De asemenea, faultul despre care vorbeşte Mureşan la faza primului gol este inexistent, iar dacă s-ar arbitra după normele cu care dă impresia că este obişnuit căpitanul mureşenilor, venit de la CFR Cluj, nu s-ar mai executa cornere sau lovituri libere în apropierea careului echipei lui. În plus, declaraţiile ameninţătoare de după partidă ale aceluiaşi jucător ar trebui sancţionate, mai ales că vin din partea unui recidivist. Pe viitor, sperăm ca echipa mureşană să arate din nou că ştie să şi piardă, aşa cum a arătat în ultima etapă de campionat din sezonul trecut, atunci când i-a scăpat titlul printre degete şi a dat cu adevărat dovadă de fair-play, neafişând agresivitatea şi încrâncenarea pe care le-au arătat sâmbătă într-o partidă banală de mijloc de campionat.     

FC Dinamo Bucureşti,

Luni, 19 octombrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.