miercuri, 7 octombrie 2015

Atenție, DNA, la banii aruncați de bandiții din Primăria Târgu-Mureș, inclusiv pe scaunele închiriate de la Țerbea!Atenție, DNA, la banii aruncați de bandiții din Primăria Târgu-Mureș, inclusiv pe scaunele închiriate de la Țerbea!
Cu retardatul lui Florea fluturat și pozat ca maimuța pentru reclamă, cu bandit cu mita luată pentru momeli Coral, scursurile din Primăria Târgu-Mureș evită să vă spună cum cheltuiesc banii publici pe bandiții din camarila mega-hoțului din primărie! Afacerea închiriere scaune, la 4 euro și jumătate închirierea pe zi! DNA, scapă Târgu-Mureșul de hoții români și de bandiții aduși de mega-hoțul din primărie la furturile etnice!


Peste 40.000 de târgumureşeni au fost prezenţi la manifestarea artistică „Simfonii de toamnă”
Marţi, 06 Octombrie 2015 12:33 | Imprimare | EmailMarime text:

„Această ediţie a fost, considerăm, una reuşită. Şi când spun asta, mă refer la toate momentele minunate pe care le-am oferit participanţilor, de-a lungul celor patru zile în care am adus în faţa târgumureşenilor cele mai în vogă formaţii şi cei mai îndrăgiţi interpreţi atât de folclor, cât şi muzică uşoară. Concerte pe placul tuturor, indiferent de gusturi sau vârste, care au încântat spectatorii prezenţi în număr foarte mare. Mă bucură faptul că târgumureşenii, români şi maghiari, au fost şi sunt alături de noi, fie că vorbim de concerte, în Parcul Municipal sau Piaţa Teatrului, fie că ne referim la Târgul Meşteşugarilor care s-a desfăşurat în Piaţa Trandafirilor. Am avut onoarea de a ne fi alături în debutul Zilelor culturale târgumureşene două repere incontestabile ale vieţii artistice, doamna Felicia Filip şi maestrul Gheorghe Zamfir. Mă simt foarte bine la Tîrgu Mureş, e un oraş minunat, cu oameni minunaţi, vreau să mai revin aici....îmi spunea Felicia Filip. Maestrul Gheorghe Zamfir a rămas plăcut surprins când a văzut mulţimea aceea de oameni veniţi, unii am înţeles şi din alte localităţi, să-i asculte memorabilele-i piese. Domnule Maior, eu aici, la Tîrgu Mureş, mă simt ca acasă... îmi mărturisea maestrul Gheorghe Zamfir. Unul dintre cele mai importante momente din cadrul “Simfoniilor de toamnă” l-a constituit prezenţa la Tîrgu Mureş a celebrului cântăreţ Thomas Anders, care a şi declarat cu această ocazie: “Chiar nu mă așteptam ca în inima Transilvaniei să găsesc un public atât de cald și de prietenos. A fost o seară foarte frumoasă și mă bucur de faptul că am putut concerta la Tîrgu Mureș. Să te întâlnești cu fanii care îți știu cântecele, să vezi atât de multă prietenie din partea publicului, este o mare bucurie pentru orice artist. Organizatorii mi-au spus că au fost în jur de 15.000 de spectatori la concertul susținut în Parcul Municipal iar acest lucru mă face foarte mândru. Am văzut un oraș frumos, cu parcuri, cu Cetatea medievală, cu mulți copaci, un oraș îngrijit, cu multe case monumentale și meșteri artizani fermecători în piața centrală. Sincer, vă felicit pentru orașul pe care îl aveți și vă voi sprijini și eu în proiectul Tîrgu Mureș 2021, Capitală Culturală Europeană” (Thomas Anders). Doresc să le transmit tuturor târgumureşenilor că îi aşteptăm şi la următoarea ediţie a Simfoniilor de toamnă, ca de altfel, la toate manifestările organizate de către Primăria Tîrgu Mureş”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.Biroul de presă al primăriei


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș, de la închiriere scaune de la borfașul Sorin Țerbea la montare de scaune la evenimente!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș, de la închiriere scaune de la borfașul Sorin Țerbea la montare de scaune la evenimente!
Cu condiția să fiți vreun membru PDL sau vreo lepră din camarilă, de preferat un borfaș de pușcăriaș, ca Sorin Țerbea, Primăria Târgu-Mureș vă face cadou afacerea cu scaune! 

După ce borfașii din Primărie au inventat afacerea menită să îi facă rost de mii de euro lui Țerbea, întreținut de porcul pedelist până și din statul pe scaun, bandiții au inventat și montarea de scaune la evenimente! Afaceri ce trec de 100.000 de euro, din banii prostimii care a votat etnic ca să nu vină maghiarul și să fure Ardealul, UMF și Târgu-Mureș, cum clama vreun sereist ratat care a făcut mesaje pentru autocolantele porcul mare pedelist.
P.S. Țerbea a crăpat accidental sau s-a sinucis tot după o afacere cu scaune! Îi făcea rost de scaune borfașului lui din Brașov?!

Țerbea a murit după o altă afacere cu scaune?!
Pe licitatiapublica.ro puteți găsi o afacere cu duhoare de dedicație prin care Țerbea urma să primească minimum 9.000 de euro pe eveniment pentru scaunele închiriate, prin binevoitoarea față de el primărie Târgu-Mureș condusă de prietenarul și ex-brașoveanul Florea! Afacerea este aici: Afacerea nesimțită scaune pentru brașoveni!
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856
Ofertant: MANADAS PROD SRL -HOTEL PREMIER
Cod de identificare fiscala: RO 18289336
Adresa: PIATA TRANDAFIRILOR NR.53, Targu Mures
Telefon: 0365430397
Fax: 0365430397
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: inchiriere scaune pentru diverse activitati, nunti, evenimente
CPV: 39112100-1 -
Scaune pentru salile de mese (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 02.04.2012 12:45
Descriere:
scaune tapitate de culoare rosu sau negru, cadru metalic
asiguram transport la si de la locul evenimentului
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2830657]
Inchiriere scaune
Cantitate: 2500.00
(bucata)
Data initiere: 12.04.2012 14:53
Data limita etapa: 17.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 20 RON
(4.57 EUR)
Descriere:
Furnizare prin inchiriere constand in : inchirierea scaunelor scaune tapitate cu structura metalica in cadrul evenimentelor organizate de Municipiul Targu-Mures in anul 2012, asigurarea transportului mobilierului inchiriat la si de la locul de desfasurare al evenimentului, asigurarea serviciilor de manipulare a mobilierului inchiriat, asigurarea serviciilor de curatare a mobilierului inchiriat.
Pentru fiecare scaun inchiriat – pretul va contine si cheltuielile cu transportul, manipularea si curatarea acestora
Citeste mai mult: Primăria Târgu-Mureș vrea scaune de la amicul Țerbea (maxim 2500!). Nu e știre cu… cufureală!
După ce fostul pușcăriaș Țerbea  a murit în elicopterul închiriat de la alt brașovean și pe care l-am găsit cu caiet de sarcini chiar în afacerea prin care Țerbea a primit afacerea de  salubritate (Lumea justiției dixit!), aflăm că Țerbea avea iar o idee cu scaunele! Să fii mers ăla să mai cumpere scaune pe care să le închireze derbedeilor lui din primărie, pentru afacerea 4 euro și jumătate chirie?! Alo, bandiții din primărie, pentru ce ați închiriat scaunele lui Țerbea?!
Afaceristul si presedintele Federatiei Romane de Futsal, Sorin Terbea, trei oameni de afaceri germani si pilotul elicopterului in care se aflau au murit luni seara intr-un accident.
Emilia Morar, angajata a firmei lui Terbea, care se afla de asemenea in elicopter, a scapat doar cu rani usoare, fiind salvata de persoane aflate in apropierea accidentului.
Se pare ca oamenii de afaceri vizitau o fabrica de prelucrare a lemnului din judetul Mures, cand Terbea ar fi primit un telefon pentru a se prezenta la Directia Nationala Anticoruptie in legatura cu un dosar de arbitraj in care era anchetat, scrie Agerpres.
Grupul a plecat cu elicopterul, care s-a prabusit in Lacul nr. 7 H, apartinand SC Piscicola, din comuna Taureni, dupa doar cateva sute de metri de la decolare.
"Sunt oameni de afaceri, veneau cu masinile pentru ca aparatul nu s-a putut ridica din apropierea acelei fabrici de scaune din Taureni, au venit pana la un loc unde se afla elicopterul", a declarat presei Corneliu Grosu, prefectul judetului Mures, luni seara. http://www.business24.ro/companii/manageri/ce-ramane-in-urma-mortii-controversatului-om-de-afaceri-sorin-terbea-update-1533481

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu