luni, 26 octombrie 2015

Ședință de CL cu numirea complicilor care au furat bugetul local pentru retardatul pe fotbal al lui Florea



Ședință de CL cu numirea complicilor care au furat bugetul local pentru retardatul pe fotbal al lui Florea. Găinarii de Târgu-Mureș și interesele lor!
Ședință de CL joi, cu complicii banditului etnic PDL Mureș, care trebuie să… mandateze 3 consilieri locali să reprezinte interesele patrimoniale ale Municipiului Tîrgu Mureş Dosarul nr.103/P/2013 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Tîrgu Mureş. Găinarii mai au de votat Proiect de hotarâre privind actualizarea indicatorilor tehnico economici privind obiectivul de investiţie: „Mansardarea şi reabilitarea internatului – Liceul de Artă Tîrgu Mureş”, pentru că scursurile lui Florea vor să muncească și firmele porcului din primărie le cunoașteți ca pe mafia personală a scursurii etnice. Mai departe: Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului local nr. 343/2014 referitoare la aprobarea actualizării contravalorii alocaţiei valorice a normei de hrană pentru personalul din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Tîrgu Mureş.
    8.Proiect de hotărâre privind aprobarea termenelor de depunere a proiectelor sportive.
Cu un drum, presa necontrolată de borfașul  lui Florea și cu notarul lui poate află unde se duc cei 45.000 de lei aruncați de hoț pe AS Sindicală a primăriei și poliției locală, unde sunt afacerile tabere de pictură cu scursurile care se visează vulturii albaștri ai beției (e)pistolare și unde se mai plimbă micul securist cu alergie la maghiari, dacă cu borfașii cu zeci de pistoale Glock cumpărate  pe interes PDL nu se poate discuta la DNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.