joi, 8 octombrie 2015

Ioana Roman o șterge din CL Târgu-Mureș. Complicea lui Florea, urmărită penal, rămâne pe afacerile pe firma lui taică-su?



Ioana Roman o șterge din CL Târgu-Mureș. Complicea lui Florea, urmărită penal, rămâne pe afacerile pe firma lui taică-su?
După ce a votat pentru dedicația ilegală un milion de euro pentru banditul lui Florea cu fotbalul, afacerea hoție PDL/UDMR-PSD pentru retardatul cu FCM/ASA, Ioana Roman se dă  la fund. Nu e prima din lotul urmăriților penal și nici primul pedelist care o șterge  din CL. DNA, verific-o și la afacerile pe firma la care era administrator împreună cu tac-su. Firma asta ajunsese să închirieze la metru centrul târgumureșean, pe motiv de așa-zise Zile târgumureșene. Căutați licitațiile, plățile făcute, cota parte dată primăriei PDL  de familionul cu subordonatul PDL. Iar dacă se dovedește și asta o dedicație de partid trimiteți scursura etnică din PDL Mureș unde îi e locul oricărui borfaș etnic cu carnet de partid! Atenție, DNA, angajarea lui Maior pe PFA se cheamă tot angajare pe carnet de partid și porcul e cu abuz în serviciu. Dați mafiotului pedelist este bot și trimiteți mega-hoțul de unde l-a scos pe banditul lui, Țerbea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.